Κοινωνία

Στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ - «Η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία»

Στο γραφείο της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ. Αδειλίνη, βρέθηκε και πάλι σήμερα ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική. Ο κ. Γιώργος Καμπαίλης συνοδευόμενος απο τον τεχνικό πραγματογνώμονα που όρισε, πέρασε τη πόρτα του Αρείου Πάγου και συναντήθηκε με την κ. Αδειλίνη στην οποία κατέθεσε υπόμνημα με νέα στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σε δήλωσή του έξω από το δικαστικό μέγαρο ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου ανέφερε:

«Καταθέσαμε ένα υπόμνημα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει. Η δικαιοσύνη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να συντάξει κατηγορητήριο. Είναι μια μπλεγμένη ιστορία, αλλα για τα δικά μου δεδομένα είναι απλή. Έχω δηλώσει ότι η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία και θα πρέπει οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν έχω φόβο πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Από την μεριά του ο πραγματογνώμονας της οικογένειας του θύματος, Αναστάσιος Δέδες δήλωσε:

«Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε τον λόγο της ότι θα κινηθεί τάχιστα η διαδικασία. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει κατατρθρι το πόρισμα και η έκθεση τεχνικού ελέγχου που έγινε κατόπιν αίτησής μας , για να διαπιστωθεί κατά πόσο το μηχάνημα πληρούσε τις προδιαγραφές».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια