Κοινωνία

Ρόδος: Τιμήθηκε ζευγάρι Βρετανών που έχει επισκεφθεί το νησί πάνω από 100 φορές

Πλατινένια πλακέτα, που αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση, απονεμήθηκε από τον Δήμο της Ρόδου σε ζευγάρι Βρετανών τουριστών που έχει επισκεφθεί το νησί πάνω από 100 φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Το ζεύγος Alexander και Gail Conn επισκέπτεται τη Ρόδο από τη δεκαετία του '90, 4-5 φορές τον χρόνο, λατρεύει κυριολεκτικά το νησί κι έχει αποκτήσει φίλους ζωής, όπως ο επιχειρηματίας Μιχάλης Διάκουλας που το συνόδευε στην τελετή απονομής.

Το ζευγάρι διαμένει πάντα στο ξενοδοχείο Lindos Blue Sky, ενώ έχει αποφασίσει πλέον να αγοράσει σπίτι στη Ρόδο αφού έρχεται τόσο συχνά.

«Η Ρόδος είναι η επιλογή της καρδιάς και της ψυχής μας και αυτή τη Ρόδο θέλουμε να δείξουμε στους συμπατριώτες μας. Αυτή τη Ρόδο μάθαμε να αγαπάμε και να θαυμάζουμε, αυτή τη μοναδική ροδίτικη φιλοξενία» τόνισαν ο Alexander και η Gail Conn στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Τόππο, τον οποίο και ευχαρίστησαν για την εξαιρετική τιμή στο πρόσωπο τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια
βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...