Κοινωνία

Ρόδος: Εξαπάτησαν την μητέρα της προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών

Δύο φορές εξαπατήθηκε  η μητέρα της προέδρου των Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης της τηλεφώνησε άγνωστος που ισχυρίστηκε ότι είναι αστυνομικός, που δήθεν είχε συλλάβει την κόρη της επειδή είχε προκαλέσει σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ο απατεώνας διαβεβαίωσε την ταραγμένη 82χρονη γυναίκα ότι θα φρόντιζε να μην κατηγορηθεί το παιδί της, αρκεί να τον λάδωνε με αρκετές χιλιάδες ευρώ και εκείνη πείστηκε να πληρώσει. Λίγα λεπτά αργότερα, χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της στην πόλη της Ρόδου μια νεαρή γυναίκα στην οποία παρέδωσε τα χρήματα, αλλά η θρασύτατη «εισπράκτορας» της είπε ότι δεν ήταν… αρκετά και της ζήτησε να «συμπληρώσει» το ποσό με τα κοσμήματά της!

Όπως είπε στην τοπική εφημερίδα «Δημοκρατική» η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Πολύμνια Γαλανού, η ηλικιωμένη μητέρα της έδωσε και τα χρυσαφικά της στην δράστιδα που έσπευσε να εξαφανιστεί. Οι δυο γυναίκες κατήγγειλαν την απάτη στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας εξετάζουν βίντεο από κάμερες της περιοχής στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν την  «εισπράκτορα» και να την συλλάβουν.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ