Κοινωνία

Κερατσίνι: Συνελήφθη ο 27χρονος που πέταξε την τσάντα με τις χειροβομβίδες

Ο 27χρονος παραδοθηκε στις Αρχές το πρωί, ενώ στις ερωτήσεις των αστυνομικών, ανέφερε ότι είχε τις χειροβομβίδες για προσωπική του χρήση, προσθέτοντας πως ήταν δικες του και δεν τις πήγαινε κάπου άλλου. Επιπλέον, πρόσθεσε πως κινδύνευε, χωρίς να διευκρινίσει από ποιον και γιατί.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για διακεκριμένη παράνομη οπλοκατοχή και μεταφορά χειροβομβίδων.

Η Καταδίωξη εκτυλίχθηκε στο Κερατσίνι το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε μηχανή να σταματήσει για έλεγχο στην περιοχή του Κερατσινίου. Ο αναβάτης δεν συμμορφώθηκε με την υπόδειξη των Αστυνομικών και μαζί με ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στη μηχανή ανέπτυξαν ταχύτητα και απομακρύνθηκαν.

Οι Αστυνομικοί τους ακολούθησαν και στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Πλάτωνος τα άτομα πέταξαν στο δρόμο ένα τσαντάκι το οποίο είχε μέσα τέσσερις χειροβομβίδες. Εκτός από αυτές, το τσαντάκι είχε ένα περίστροφο και ένα πτυσσόμενο γκλοπ. 

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε το protothema.gr, διακρίνονται οι τέσσερις μηχανές των Αστυνομικών να στρίβουν από την οδό Αναπαύσεως προς την οδό Πλάτωνος και να σταθμεύουν μπροστά από το κοιμητήριο.

Ακούγονταν σειρήνες και από τον ασύρματο οι Αστυνομικοί λένε «πέταξαν ένα τσαντάκι Σωκράτους, σταθμεύουμε, στάση».

Αρχικά πετούν το τσαντάκι με τα εκρηκτικά μπροστά από ένα ανθοπωλείο και στη συνέχεια το μεταφέρουν στο πάρκινγκ του νεκροταφείου.


Στο σημείο φτάνει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που ανοίγει την ύποπτη τσάντα και εντοπίζει στο εσωτερικό της τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο καθώς και ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου