Κοινωνία

Θρηνεί η ελληνική δημοσιογραφία: Πέθανε ο Παύλος Γερακάρης - Ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Απόφοιτος της Παντείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό, έγινε γνωστός στο ευρώ κοινό από την εργασία του στην ΕΡΤ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο επίτιμος πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) άφησε σήμερα (4/9) την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός δημοσιογράφος παραθέριζε στο Βραχάτι, όπου έχει εξοχικό, και εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα.

Απόφοιτος της Παντείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό, ενώ εργάσθηκε σε διάφορες εφημερίδες και έντυπα, αλλά και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όπου υπήρξε προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος.

Το 1983 ξεκίνησε να παρουσιάζει στην ΕΡΤ την εκπομπή «Αθλητικοί παλμοί». Ήταν επίσης παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων και φυσικά περιέγραψε σπουδαίες στιγμές του ελληνικού και του παγκόσμιου αθλητισμού.

Διετέλεσε ακόμη τακτικό μέλος του Πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και πρόεδρος του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού συμβουλίου της Ένωσης.

Ανακοίνωση για την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου, εξέδωσε και η ΕΟΕ. «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη θλίψη της για τον ξαφνική απώλεια του Παύλου Γερακάρη που επί πολλά χρόνια υπηρέτησε την αθλητική δημοσιογραφία. Ο εκλιπών εργάστηκε επί τρεις και πλέον δεκαετίες στην Τηλεόραση και Ραδιοφωνία της ΕΡΤ, καθώς και στις μεγαλύτερες αθηναϊκές εφημερίδες. Κάλυψε ως σχολιαστής διεθνείς αγώνες όλων των αθλημάτων και επιπέδων σε δεκάδες αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ εργάστηκε και στις Υπηρεσίες Τύπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ηταν πάντα κοντά στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στις προσπάθειες των αθλητών μας σε όλους τους κορυφαίους διεθνείς αγώνες. Παράλληλα είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση, φτάνοντας να είναι και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αλλά και μέλος των πειθαρχικών συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ, δίνοντας πολλές μάχες για τους συναδέλφους του. Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, εκφράζοντας όλα τα μέλη της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γερακάρη, στους οικείους του και τα μέλη της οικογένειας των αθλητικών συντακτών».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου