Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ξύπνησε και είδε τον τοίχο του σπιτιού γκρεμισμένο – Τι συνέβη όσο κοιμόταν

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στη Θεσσαλονίκη προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του. Ένας από τους τοίχους στο σπίτι που μένει είχε κατεδαφιστεί και υπήρχε μια μεγάλη τρύπα, από την οποία φαίνονταν τα μπάζα. Πολύ γρήγορα έμαθε αυτό που είχε συμβεί όσο κοιμόταν. Οι μπουλντόζες που έριχναν τη διπλανή πολυκατοικία, ξήλωσε και τον δικό του τοίχο, με τον υπεύθυνο της κατασκευαστικής, να προσπαθεί να εξηγήσει ότι παρά τα μέτρα που είχαν ληφθεί, αυτό που συνέβη ήταν αναπόφευκτο.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, καθώς γκρέμιζαν τον τοίχο μιας πολυκατοικίας στην οδό Ατλαντίδος, γκρεμίστηκε μέρος του τοίχου και της διπλανής, με αποτέλεσμα το σπίτι να έχει με τεράστια τρύπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα μάλιστα που συνέβη αυτό, ο ένοικος του διαμερίσματος ήταν εντός και τρομοκρατήθηκε. Ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρίας που χτίζει τη διπλανή πολυκατοικία μίλησε για τα όσα έγιναν. “Δυστυχώς δεν υπάρχει διπλοτοιχία, οπότε ήταν αναπόφευκτο να συμβεί αυτό αν και πήραμε όλα τα απαραίτητα μέτρα”, ανέφερε στην εκπομπή Συνδέσεις.

Διαβεβαίωσε μάλιστα πως θα γίνει πλήρης αποκατάσταση της ζημιάς και ο τοίχος θα γίνει καινούργιος ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον ένοικο του διαμερίσματος, για την αναστάτωση που του προκάλεσε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια