Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Οδηγός ΚΤΕΛ άξια... συγχαρητηρίων στην Κατερίνη: Άφησε 30 επιβάτες στα σπίτια τους λόγω κακοκαιρίας

Συγκίνηση προκαλεί οδηγός του αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης, η οποία το βράδυ του Σαββάτου (7/9) αποφάσισε να αποβιβάσει 30 επιβάτες κοντά στα σπίτια τους προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που ξέσπασε στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας το Katerini Press, μέσω ανάρτησης στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι δήλωσε η οδηγός του ΚΤΕΛ Κατερίνης

Η οδηγός μίλησε στο Action 24 και μεταξύ άλλων τόνισε: «Θεωρώ ότι έγινα viral χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο».

«Ήμουν βάρδια το βράδυ σε γραμμή που πηγαίνει σε 5-6 χωριά. Εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο μέσα στο λεωφορείο», υπογράμμισε.

«Τρεις μέρες στην Κατερίνη έριχνε απίστευτη βροχή, χαλάζι και κεραυνούς. Κανονικά δεν θα έπρεπε να το κάνω διότι αφήνουμε και παίρνουμε τον κόσμο από τις στάσεις. Από τους 30 επιβάτες, οι 12 μου ζήτησαν αν μπορώ να τους αφήσω κοντά στα σπίτια τους», είπε στη συνέχεια.

«Χωρίς δεύτερη σκέψη τους άφησα κοντά προκειμένου να μην πάθουν κάποιο ατύχημα και να μην βραχούν», συμπλήρωσε.

«Θα το ξαναέκανα. Όταν έχω επιβάτη 87χρονο με μπαστούνι που δεν μπορεί να περπατήσει, θα μπορούσα να τον αφήσω 100 μέτρα στη στάση μέσα στη βροχή; Δεν θα το έκανα. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω», σημείωσε η οδηγός του ΚΤΕΛ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια