Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πυροβολισμοί και ξυλοδαρμός στα ΚΤΕΛ Κηφισού: Βίντεο ντοκουμέντο από τον καβγά - Τι τον προκάλεσε

Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι μπροστά σε έντρομους επιβάτες... Βίντεο-ντοκουμέντο από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ Κηφισού όπου αποτυπώνεται ένα σκηνικό τρόμου φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα ξεκίνησαν από αναφορές που έκαναν λόγο για επεισόδιο με πυροβολισμό στα ΚΤΕΛ, για το οποίο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ στο σημείο. Επρόκειτο για επεισόδιο μεταξύ Ρομά στο οποίο σημειώθηκε ένας πυροβολισμός στον αέρα, ενώ ένας άνδρας τραυματίστηκε από χειροδικία.

Το άγριο ξύλο και οι πυροβολισμοί έπεσαν μέρα μεσημέρι… για μια κούρσα. «Κάποιος πήρε μια κούρσα αεροδρόμιο η οποία είναι 50€ – 60€, του πήρανε του ανθρώπου τον πελάτη και τα πράγματα και βάλανε τα πράγματα σε κάποιο ταξί ενός Ρομά. Αυτοί τσακωθήκανε μεταξύ τους γιατί θέλανε όλοι να πάνε την κούρσα γιατί είναι 50€ – 60€. Μου το έχουνε κάνει και εμένα παλιά αυτό», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας σύμφωνα με το MEGA.

Λίγο μετά κατέφθασαν οι πρώτοι αστυνομικοί και φαίνονται στα πλάνα με τα κινητά τους να τραβούν φωτογραφίες τους κάλυκες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...
Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών