Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα-Ένας νεκρός και δύο τραυματίες (Βίντεο)

Σήμερα ξημερώματα Πέμπτης, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και δύο τραυματίες στη Γλυφάδα.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 03:00, στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την Ανδρέα Παπανδρέου, στη Γλυφάδα. 

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν ένα τζιπ που φέρεται να κινούταν με μεγάλη ταχύτητα έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε άλλο όχημα στο ίδιο ρεύμα. Στη συνέχεια, το δεύτερο όχημα έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 51χρονος οδηγός, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. 

Ενα τζιπ που κινούταν με μεγάλη ταχύτητητα έχασε το έλεγχο και έπεσε πάνω σε άλλο όχημα στο ίδιο ρεύμα, που έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ και από το οποίο ανασύρθηκε νεκρός ο 51χρονος οδηγός.

Το τζιπ σταμάτησε 60 μ από το σημείο της σύγκρουσης αφότου ξερίζωσε δέντρο όπως και κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Στο τζιπ επέβαιναν 2 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ερευνώνται οι συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Τροχαίας. Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι δύο τραυματίες επιβάτες του τζιπ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργείται προανάκριση. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκ και δέος-Κινεζικό σύστημα Λέιζερ τοποθετήθηκε σε ιρανικά αεροδρόμια και υποδομές-Σαράντα Ιρανοί πιλότοι στην Μόσχα για τα Su-35

Η αμυντική συμφωνία της Τεχεράνης με το Πεκίνο δίνει το δικαίωμα στους Κινέζους να χρησιμοποιούν ιρανικές αεροπορικές...
το πρόσωπο του Πούτιν στον ουκρανικό ουρανό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκ έπαθαν Ουκρανοί στρατιώτες όταν είδαν το πρόσωπο του Πούτιν πάνω από τα κεφάλια τους-Σκοτώθηκαν οι πρώτοι Β. Κορεάτες στρατιώτες στην Ουκρανία

Τα ρωσικά στρατεύματα έστειλαν ένα μήνυμα στην ουκρανική πλευρά την ημέρα γενεθλίων του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν