Κοινωνία

Σάλος σε γάμο στον Πύργο: Η νύφη δίνει νέα εκδοχή για το περιστατικό βίας - «Δεν με χαστούκισε, απλά με έσπρωξε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ενός γάμου, κατά το οποίο ο γαμπρός χτύπησε την νύφη, επειδή εκείνη τον πάτησε τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα», η νύφη προέβη σε νέες δηλώσεις, λέγοντας ότι ο γαμπρός δεν τη χαστούκισε, αλλά ότι την έσπρωξε.

Η αρχική εκδοχή του συμβάντος, το οποίο έλαβε χώρα χθες, 25 Αυγούστου, το απόγευμα, σε μια εκκλησία του Πύργου Ηλείας, ανέφερε ότι, κατά το άκουσμα της φράσης- που κατά παράδοση θέλει την γυναίκα να πατά το πόδι του άνδρα μόλις ειπωθεί- ο ίδιος γύρισε προς το μέρος της και τη χαστούκισε. Έπειτα, συγγενείς και καλεσμένοι επιτέθηκαν στο γαμπρό. 

Ωστόσο η νύφη, μιλώντας στον ιστότοπο patrisnews.gr, δίνει μια καινούρια εκδοχή. «Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Μετά από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά», λέει η ίδια. Σε κάθε περίπτωση, η αντίδραση του γαμπρού δεν ήταν ψύχραιμη.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...