Κοινωνία

Ηγουμενίτσα - Λιμενικό: Κατασχέθηκαν 6.511 απομιμητικά αρώματα

Χιλιάδες μπουκαλάκια αρωμάτων, όλα απομιμήσεις, εντόπισαν στελέχη του Λιμενικού κατά τη διάρκεια ελέγχου σε φορτηγό.

Ειδικότερα σε έλεγχο που έγινε το απόγευμα της Κυριακής από την ομάδα Κ9 και τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφαλείας και Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, βρέθηκαν σε φορτηγό όχημα ανάμεσα στο φορτίο του συσκευασμένα σε χαρτοκούτες, 6.511 τεμάχια αρωμάτων τα οποία έφεραν λογότυπα επωνύμων εταιρειών.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός έφερε ελλειπή δελτία αποστολής διεθνών μεταφορών και νόμιμων συνοδευτικών εγγράφων καθώς και ότι πρόκειται για παραποιημένα απομιμητικά προϊόντα.

Από την Λιμενική Αρχή της Ηγουμενίτσας, επιβλήθηκαν οι νόμιμες κυρώσεις εις βάρος του οδηγού, ενώ η ανωτέρω ποσότητα παραποιημένων αρωμάτων κατασχέθηκε και πρόκειται να καταστραφεί σε εφαρμογή της σχετικής αγορανομικής νομοθεσίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...