Κοινωνία

Πύργος: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του 15χρονου

Η όρασή του αποκαταστάθηκε, όπως προέκυψε έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, αλλά μετά και από χειρουργική επέμβαση στο μάτι, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Εκ μέρους της οικογένειας του 15χρονου θύματος μίλησε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο πληρεξούσιος δικηγόρος Νίκος Παναγόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι «οι γονείς του ανηλίκου λαμβάνουν θετικά μηνύματα για την πορεία της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου αλλά αντιλαμβάνεστε ότι μόλις ξεκίνησε για την οικογένεια τους ένας ''Γολγοθάς''. Παράλληλα έκαναν τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Έχουμε μια περίπτωση ωμής και απρόκλητης χρήσης βίας, που δυστυχώς εξελίσσεται σε μάστιγα της εποχής, στις νεαρές ηλικίες. Βρισκόμαστε σε αναμονή των διώξεων από την αρμόδια Εισαγγελία».

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος από τον Πύργο έχρηζε χειρουργικής επέμβασης, έπειτα από ισχυρό πλήγμα που φέρεται να δέχθηκε στο μάτι του από 16 χρόνο. Το εν λόγω επεισόδιο έλαβε χώρα στο σπίτι του 16χρονου. Άλλοι ανήλικοι που ήταν στον χώρο καθώς και ο 16χρονος φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, φαίνεται πως άσκησαν και ψυχολογική βία σε βάρος του 15χρονου, ώστε να μην αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά να πει ότι χτύπησε άθελά του σε παντζούρι, κάτι που έλεγε τις πρώτες ώρες τόσο στους ιατρούς που τον εξέταζαν, όσο και στους γονείς του. Η οικογένεια του 15χρονου έχει καταθέσει μήνυση για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσικό πλέον το Νόβγκοροντσκοε στην Α. Ουκρανία-Θα μπουν στο Κίεβο οι Ρώσοι ενώ οι Ουκρανοί θα είναι ακόμη στο Κούρσκ (Βίντεο)

Η Μόσχα χτυπά το Κίεβο και την Δύση αντιστρέφοντας το “ σχέδιο Κούρσκ” με προέλαση στην Ουκρανία για να αναγκάσει σε...