World
Updated at:

Επίδειξη ισχύος από Ερντογάν μέσα στην Γερμανία: «Παρέλασε» με συνοδεία 50 αυτοκίνητα

Δεν αμέλησε να κομπάσει για τους...αστείρευτους πόρους του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στη πορεία του από και προς το γήπεδο για τον αγώνα Ολλανδία - Τουρκία μεταφέρθηκε με την «ατελείωτη» αυτοκινητοποπομπή του.

Όπως μεταφέρει η εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΙ, το προεδρικό όχημα του Ερντογάν εθεάθη να κινείται στους δρόμους του Βερολίνου συνοδεία περίπου 50 οχημάτων, αφήνοντας άναυδους τους πολίτες που παρακολουθούσαν την «παρέλαση».

Αναφέρεται μάλιστα πως αυτή η αυτοκινητοπομπή είναι μικρή για τα δεδομένα του Τούρκου προέδρου, στο πέρασμα της οποίας κλείνουν ολόκληροι δρόμοι, κάποιες φορές και για 15 λεπτά.

CONTINUE READING

Η συνοδεία του «πάνοπλου» Ερντογάν

Όπως σχολιάζεται στην εκπομπή, ο πρόεδρος Ερντογάν έχει γίνει ιδιαίτερα προσεκτικός κατά τις δημόσιες μετακινήσεις του μετά τη  αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του, με την τεράστια αυτοκινητοπομπή να εξασφαλίζει τόσο την προστασία τους, όσο και την απόκρυψη της θέσης του.

Στα πλάνα από τη Γερμανία φαίνονται έκπληκτοι πολίτες να βγάζουν τα κινητά τους τηλέφωνα, για να βιντεοσκοπήσουν το σπάνιο θέαμα, καθώς έχουν συνηθίσει τους πολιτικούς τους να κυκλοφορούν πολύ πιο λιτά.

Η «παρέλαση» του Ερντογάν περιελάμβανε αστυνομικά ΙΧ, βαν, καθώς και το τεθωρακισμένο όχημα με το σήμα της προεδρίας που μετέφερε τον ίδιο, ενώ το θέαμα έχει προκαλέσει συζητήσεις τόσο στα τουρκικά όσο και στα γερμανικά μέσα.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR