World
Updated at:

Μεγάλη μπίζνα! Η Pfizer θα βγάλει 54 δισ. δολάρια από τα χάπια και τα εμβόλια

Η Pfizer μοιράστηκε τον ισολογισμό της για το τέταρτο τρίμηνο του 2021

Αύξηση 105%

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ότι τα έσοδα της εταιρείας το τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους αυξήθηκαν κατά 105% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020 και αυξήθηκαν στα 23,8 δισ. δολάρια.

Καταγράφηκε ότι τα έσοδα της Pfizer έφτασαν τα 81,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021, σχεδόν διπλασιάζονται σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Στα 54 δισεκατομμύρια δολάρια η προσδοκία εσόδων

Αναφέρθηκε ότι η προσδοκία εσόδων της εταιρείας φέτος είναι μεταξύ 98 και 102 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

CONTINUE READING

Σημειώθηκε ότι η Pfizer αναμένει να δημιουργήσει συνολικά έσοδα 54 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το χάπι της με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που αναπτύχθηκε με τη γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας BioNTech, της οποίας συνεργάτες είναι οι Τούρκοι επιστήμονες Uğur Şahin και Özlem Türeci.

Οι Πωλήσεις «Paxlovid» μπορεί να αυξηθούν 

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι φέτος προβλέπονται έσοδα 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και 22 δισεκατομμύρια δολάρια από το αντιικό φάρμακο «Paxlovid» που αναπτύχθηκε για ασθενείς με κορονοϊό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, δήλωσε ότι οι πωλήσεις της Paxlovid μπορεί να είναι υψηλότερες από ό,τι είχε προβλέψει η εταιρεία, αλλά οι προσδοκίες βασίζονται σε συμφωνίες που έχουν υπογραφεί ή είναι κοντά στην υπογραφή.

Η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται για να επιταχύνει την παραγωγή και την παράδοση του Paxlovid. Ο Bourla δήλωσε ότι σχεδιάζουν να παράγουν 6 εκατομμύρια μονάδες το πρώτο τρίμηνο και 120 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το τέλος του έτους. .

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR