Society

Κορονοϊός: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 36χρονη που έχασε το μωρό της

Αγωνία για την 36χρονη με κορονοϊό που έχασε το μωρό της στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. Ήταν όταν προσβλήθηκε από κορονοϊό ο σύζυγός της, που εκείνη αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο για να προστατευθεί εκείνη και το έμβρυο.

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την 36χρονη λεχώνα που χθες έχασε το μωράκι της, δίνουν οι γιατροί στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων του νοσοκομείου, Γιάννης Δόντσιος, δήλωσε σήμερα πως το μωρό έφυγε λόγω προωρότητας και δεν νοσούσε από κορονοϊό.

«Το νεογνό σε αυτή την ηλικία που βρισκόταν, 22 εβδομάδων, δεν είναι δυνατόν να διαγνωστεί ο κορονοϊός» εξήγησε συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1.

Η γυναίκα έκανε το εμβόλιο την παραμονή των Χριστουγέννων και μετέβη στο νοσοκομείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάςνοσώντας από κορονοϊό. Δύο μέρες μετά, αναγκάστηκαν οι γιατροί να τη διασωληνώσουν, προκειμένου να σωθεί.

Ο ίδιος είπε πως στο στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται διασωληνωμένη ακόμη μια γυναίκα, η οποία είναι έγκυος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου από την περιοχή όπου ζει η γυναίκα, ο σύζυγός της είναι ανεμβολίαστος, ενώ τα πεθερικά της που έχουν εμβολιαστεί την προέτρεπαν να εμβολιαστεί και εκείνη, ωστόσο, διαρκώς το ανέβαλε.

CONTINUE READING

Μάλιστα, ήταν όταν προσβλήθηκε από κορονοϊό ο σύζυγός της, που εκείνη αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο για να προστατευθεί εκείνη και το έμβρυο. Έτσι, την παραμονή των Χριστουγέννων έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου. Δυστυχώς, λίγα 24ωρα αργότερα η γυναίκα βρέθηκε διασωληνωμένη, έχοντας χάσει το παιδί της.

Υπενθυμίζεται πως οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε καισαρική για να σώσουν το μωρό της 36χρονης και την ίδια, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της.

Δυστυχώς, λίγο μετά το νεογέννητο κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR