Society

Δεν ήξερε που να κρυφτεί: Γιατροί γιούχαραν την Μίνα Γκάγκα στην Λάρισα

Μικρή ένταση σημειώθηκε κατά την αποχώρηση της Μίνας Γκάγκα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Υπό τον ήχο αποδοκιμασιών από γιατρούς που τάσσονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού αποχώρησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου βρισκόταν σε σύσκεψη.

CONTINUE READING

Την ώρα που η κα Γκάγκα έβγαινε από το νοσοκομείο, εργαζόμενοι της «Επιτροπής Αγώνα Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας» γιούχαραν την αναπληρώτρια υπουργό με συνθήματα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Μεταξύ άλλων, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν σκωπτικά συνθήματα, όπως «ζήτω η ελευθερία» και «είμαστε ελεύθεροι με το εμβόλιο».

Μετά τη σύσκεψη που είχε στο νοσοκομείο της Λάρισας, μια από τις περιοχές που έχει πληγεί ιδιαίτερα από το τέταρτο κύμα, η αναπληρώτρια υπουργός έκανε λόγο για «το πιο δύσκολο σημείο της πανδημίας».

Υπογράμμισε ότι στόχος είναι το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας να μη μετατραπεί αποκλειστικά σε νοσοκομείο για περιστατικά COVID-19, ενώ προέκρινε τόσο τη μετατροπή κλινών στα νοσοκομεία ώστε να επεκταθεί η νοσηλεία περιστατικών COVID όσο και τη συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στην ΠΕΔ Θεσσαλίας, η Μίνα Γκάγκα τόνισε ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν, υπογραμμίζοντας τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η τοπική αυτοδιοίκηση στην εκστρατεία του εμβολιασμού.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR