Society
Updated at:

Βασιλακόπουλος: «Αναγκαία τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους»

Υπέρ της λήψης μέτρων για τους ανεμβολίαστους, τάχθηκε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, επισημαίνοντας πως έτσι θα προστατευθούν από τον κορονοιό.

Τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους είναι αναγκαία σύμφωνα με τον κ. Βασιλακόπουλο, ώστε να προστατευθούν από τον κορονοϊό και τη μεταδοτικότατη μετάλλαξη Δέλτα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ επεσήμανε πως τα μέτρα για τους μη εμβολιασμένους, θα πρέπει να είναι επαρκώς περιοριστικά και χωρίς τιμωρητικό χαρακτήρα, ώστε να προστατευτούν αλλά και να εξωθηθούν να κάνουν το εμβόλιο κατά της COVID-19.

CONTINUE READING

«Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε τα μέτρα –δεν ξέρω ποια είναι (...) θα έπρεπε να είναι είναι επαρκώς περιοριστικά για τους ανεμβολίαστους όχι για να τους τιμωρήσουν αλλά για να τους προστατεύσουν και να τους ωθήσουν να κάνουν το μόνο που είναι λογικό και μπορεί να αναχαιτίσει την επιδημία το οποίο είναι ο μαζικός αθρόος εμβολιασμός. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα» υπογράμμισε ο καθηγητής πνευμονολογίας.

Αναφερόμενος στο θέμα της μάσκας, επεσήμανε πως θα πρέπει η χρήση της να γίνει ξανά υποχρεωτική παντού γιατί όταν ήταν προαιρετική, οι Έλληνες ομόθυμα δεν τη φορούσαν πουθενά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μάσκα προστατεύει τόσο τους ανεμβολίαστους, τις ευπαθείς ακόμη και τους εμβολιασμένους.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR