World

"Δημοκράτης" ο Μπλέρ: Σε καραντίνα οι μη εμβολιασμένοι!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, υπονόησε ότι όσοι επιλέγουν να μην εμβολιαστούν πρέπει να υφίστανται διακρίσεις, παραμένοντας υπό περιορισμούς κλειδώματος, προκειμένου να επιτευχθεί η «ημέρα της ελευθερίας» της 21ης ​​Ιουνίου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ITV News, ο Μπλερ ρωτήθηκε αν θα καθυστερήσει η προθεσμία της 21ης ​​Ιουνίου, όταν και υποτίθεται ότι θα λήξουν όλες οι απαγορεύσεις,οι κοινωνικές αποστάσεις, οι εντολές μάσκας και άλλοι κανόνες κλειδώματος.

Ο Μπλερ είπε ότι εάν τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι η ημερομηνία της 21ης ​​Ιουνίου κινδυνεύει, η κυβέρνηση θα πρέπει "να το ξαναδεί και να κάνει διάκριση μεταξύ εκείνων που έχουν εμβολιαστεί και εκείνων που δεν το έχουν κάνει επειδή δεν έχει νόημα να αντιμετωπίσουμε τις δύο ομάδες σαν να είναι το ίδιο"

Ο πρώην ηγέτης των Εργατικών στη συνέχεια προσπάθησε να απάντηση σε εκείνους που θα το χαρακτήριζαν ως διάκριση, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να επιβεβαιώσει ότι υποστηρίζει διακρίσεις κατά των μη εμβολιασμένων.
"Εάν κάποιος απλά επιλέξει να μην εμβολιαστεί, εννοώ αν ειλικρινά είναι η επιλογή του, δεν κάνετε διακρίσεις εναντίον του, έχουν επιλέξει να μην το κάνουν", δήλωσε ο Μπλερ.

Με άλλα λόγια, ο Μπλερ προτείνει ότι τα άτομα που δεν έχουν λάβει το εμβόλιο θα πρέπει να τιμωρηθούν παραμένοντας σε κανόνες κλειδώματος, ενώ ο υπόλοιπος πληθυσμός θα επιστρέψει τις ελευθερίες του.

Η ατζέντα του Μπλερ για την υποστήριξη των διακρίσεων κατά των μη εμβολιασμένων δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι πιέζει επιθετικά τη χρήση διαβατηρίων εμβολιασμών για σχεδόν ένα χρόνο.

Τον Ιανουάριο, ο Μπλερ δήλωσε ότι η Βρετανία θα πρέπει να ηγηθεί της προεδρίας ενός παγκόσμιου συστήματος διαβατηρίων εμβολιασμων.

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR