World

Βρετανία: Άγριο ξύλο στο αεροδρόμιο του Λούτον

Σχεδόν 20 άτομα τέθηκαν υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Λούτον στη Βρετανία. Μπλέχτηκαν σε άγριο καβγά καταμεσής της αίθουσας αναμονής του αερολιμένα.

Μάλιστα, τρεις από τους τσαμπουκαλήδες χρειάστηκε να νοσηλευτούν σοβαρά τραυματισμένοι, σύμφωνα με τις σχετικές αστυνομικές αναφορές.

Από τους 17 που τέθηκαν υπό κράτηση, οι 11 αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διατάραξη της τάξης και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, με κάποιους από αυτούς να χρειάζεται να παρουσιαστούν στο δικαστήριο στο μέλλον.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι από αυτό το σπάνιο περιστατικό. Δεν ανεχόμαστε πράξεις βίας και θα συνεχίσουμε να βοηθούμε την αστυνομία. Θα επιθυμούσαμε να απολογηθούμε ειλικρινά σε όλους τους επιβάτες που επηρεάστηκαν» σχολίασε ένας από τους εκπροσώπους του αεροδρομίου στα περίχωρα του Λονδίνου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μια ομάδα αντρών έχουν κυκλώσει κάποιον στο πεσμένο στο πάτωμα και τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές.

Σε λίγο, ο καβγάς μεταφέρεται σε άλλο σημείο του αεροδρόμιο, με τους άντρες να ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές.

Ένας απ' αυτούς προσπαθεί να αρπάξει ένα σκουπιδοτενεκέ σαν όπλο και τον εκτοξεύει, ενώ άνθρωποι κοιτούν απορημένοι και τρομαγμένοι απ' όσα άσχημα διαδραματίζονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους.

Αυτό δεν είναι και το καλύτερο θέαμα να βλέπεις ενώ περιμένεις να επιβιβαστείς στην πτήση σου, άλλωστε.

«Η αστυνομία πληροφορήθηκε για ένα βίαιο επεισόδιο στο αεροδρόμιο του Λούτον στο Λονδίνο. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, με τρεις να μεταφέρονται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. 17 συνελήφθησαν και πέρασαν ανάκριση» ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τα αίτια του τρομερού αυτού καβγά, που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό τριών αντρών και τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα βίντεο με τον άγριο καβγά στο αεροδρόμιο ανέβηκαν στα social media κι έγιναν viral, με τους χρήστες να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για το εξαιρετικά βίαιο περιστατικό.

Δείτε τα βίντεο – Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες:

https://youtu.be/T9buqdiTg0o

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR