Society

Ντελιβεράς κατηγορείται ότι έκλεψε εμβόλιο από εμβολιαστικό κέντρο

Ο άνδρας κατηγορείται ότι έκλεψε φιαλίδιο με εμβόλιο από εμβολιαστικό κέντρο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής την ώρα που είχε πάει για να παραδώσει παραγγελία.

Αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην εξαφάνιση φιαλιδίου με εμβόλιο κατά του κορονοϊού ο 46χρονος ντελιβεράς αναφέροντας ότι έγινε εξιλαστήριο θύμα.

CONTINUE READING

Μιλώντας στο Mega, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις του τονίζοντας ότι παρέδωσε τον καφέ πληρώθηκε και συνέχισε τη δουλειά του.

«Για να δω τα φιαλίδια εγώ δεν ξέρω πώς είναι αυτά ότι βγάζετε τις ειδήσεις στα social που βλέπω το σχήμα τους. Μόνο από εκεί τα ξέρω. Δεν έχω δει κάτι γιατί όμως όπως εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου γιατί πρέπει να επιστρέψω γρήγορα να συνεχίσω τη δουλειά μου και οι παραγγελίες να πηγαίνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται» αναφέρει.

Όπως αναφέρεται στις καταθέσεις των ανθρώπων του εμβολιαστικού κέντρου ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι έκλεψε το φιαλίδιο έκανε πολλές ερωτήσεις για τα εμβόλια.

«Δηλαδή θέλω να μου πείτε ότι σε τέσσερα λεπτά, παρέδωσα τον καφέ, έδωσα τα ρέστα, κατέβηκα κάτω και έκανα και κουβέντα και πήρα το φιαλίδιο. Πρέπει να είμαι πολύ γρήγορος και να πάρω αύξηση στη δουλειά μου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα αυτά είναι. Συγνώμη που σας το λέω. Έτσι αυτά είναι λίγο πράγματα τα οποία εγώ είμαι το… κάτι έγινε, να το ψάξουν πιο καλά για να βρούνε το παίχτη» συνεχίζει.

Τονίζει ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του μπαίνουν χωρίς έλεγχο, χωρίς θερμομέτρηση και τονίζει: «εγώ θεωρώ ότι βρήκανε έναν άνθρωπο σαν εξιλαστήριο θύμα, τον φτωχό ντελιβερά για να καλύψουν δικά τους πράγματα».

Όπως αναφέρει έχει κινηθεί και ο ίδιος νομικά «για να μάθουν ότι και οι φτωχοί έχουν ψυχή και αξιοπρέπεια. Δεν μπορούν να με προσβάλουν ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου».

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR