Society
Updated at:

Υπ. Υγείας: Δεν φαίνεται να σχετίζεται με το εμβόλιο ο θάνατος στο Ίλιον

Συναγερμός έχει προκληθεί στις υγειονομικές Αρχές ύστερα από τον θάνατο μιας 65χρόνης γυναίκας που πριν μισή ώρα είχε κάνει το εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Το τραγικό αυτό συμβάν προκάλεσε έντονη ανησυχία και οι ειδικοί ερευνούν τα αίτια του θανάτου της 65χρονης γυναίκας! 

Λίγα λεπτά αφότου έκανε το εμβόλιο αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι γιατροί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ το οποίο μέχρι να φτάσει στο σημείο η γυναίκα είχε καταλήξει.Η άτυχη γυναίκα έκατσε στο εμβολιαστικό κέντρο του Ιλίου για 20 λεπτά μετά τον εμβολιασμό της,με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Δεν εμφάνισε κάποια αναφυλακτική αντίδραση και αποχώρησε. 
 

Η 63χρονη είχε ιστορικό́ με υποκείμενα νοσήματα (σακχαρώδη διαβήτη και στεφανιαία νόσο).

Στην άτυχη γυναίκα θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή.

CONTINUE READING

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείαςκαι κατόπιν της ενημέρωσης που είχε από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών,  δεν φαίνεται να προκύπτει συσχετισμός μεταξύ του εμβολιασμού και του θανάτου της 64χρονης. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η άτυχη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα. Πάντως, τα ακιβή αίτια θανάτου της θα προσδιορισθούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής και των όποιων τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων κριθούν αναγκαίες.\

Όπως ανέφερε χθες η κυρία Θεοδωρίδου, τα θρομβοεμβολικα επεισόδια που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ειδικών σε όλη την Ευρώπη καταγράφονται περίπου 4 με 7 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Μάλιστα, η κυρία Θεοδωρίδου επισήμανε και τα συμπτώματα που πρέπει να ανησυχήσουν, όπως θωρακικό ή κοιλιακό άλγος, πονοκέφαλος.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR