Russia

Ο Πούτιν θα αρχίσει τα ταξίδια αφότου κάνει και τη δεύτερη δόση

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, έχει πολλές προσκλήσεις εν ισχύ για επισκέψεις σε ξένες χώρες και θα συνεχίσει τα ταξίδια του στο εξωτερικό αφότου κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

CONTINUE READING

"Υπάρχουν σχέδια για διεξαγωγή αρκετών περιφερειακών ταξιδιών. Θεωρώ ότι μόλις ο Πρόεδρος ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού του, θα αρχίσει να ταξιδεύει σε όλη τη χώρα πολύ ενεργά. Όσο για τις ξένες επισκέψεις, έχει πάρα πολλές προσκλήσεις εν ισχύ, έτσι, πιστεύω ότι θα αρχίσει ξανά, σταδιακά τις διεθνείς επαφές" δήλωσε ο Πεσκόφ σε συνέντευξη στην ρωσική εφημερίδα Argumenty i Fakty.

Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα σχέδια, καθώς "οποιαδήποτε πρόσκληση απευθύνεται με την επιφύλαξη: "εάν το επιτρέπει η επιδημιολογική κατάσταση" πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πούτιν έκανε την πρώτη δόση ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού την περασμένη εβδομάδα.

Η Ρωσία ξεκίνησε την εκστρατεία εμβολιασμού στις αρχές Δεκεμβρίου με το εμβόλιο Sputnik V. Μαζί με το Sputnik V, ένα ακόμα ρωσικό εμβόλιο έγινε διαθέσιμο νωρίτερα το Μάρτιο και ένα τρίτο πρόκειται επίσης να χρησιμοποιηθεί στη χώρα.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR