World

Νευριασμένη η Άγκυρα από την δημόσια κατακραυγή που δέχεται από όλο τον κόσμο -Τι αναφέρει ο τουρκικός Τύπος

Ο εκνευρισμός στην Τουρκία από την δημόσια κατακραυγή που δέχεται από όλο τον κόσμο για τις προκλητικές της ενέργειες είναι έκδηλος και φαίνεται και από τα σημερινά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου που κατηγορούν (;) την Ελλάδα ότι δημιουργεί εντάσεις και ότι σύρεται στο… μέτωπο.

Η HURRIYET  γράφει  «Αθήνα! μη σε παρασύρουν  ᾽᾽. Ο Τσαβούσογλου προειδοποίησε την Ελλάδα που αυξάνει την ένταση στην ανατολική Μεσόγειο .᾽᾽αυτή τη φορά δεν θα γίνει ατύχημα αλλά θα κάνουμε ο᾽τι πρέπει».

Η AKSAM αναφέρει: «Ο Μαας προκάλεσε ναυάγιο. Ο Μαας πήγε στην Αθήνα ως διαμεσολαβητής και εξέφρασε την πλἠρη στήριξη του στην Ελλάδα.Στην Άγκυρα προκάλεσε αντίδραση ο Τσαβούσογλου απάντησε».

Η YENI SAFAK τονίζει: «Ἐσυραν την Αθήνα στο μἐτωπο.  Οι χώρες που έφεραν την Ελλάδα αντιμέτωπη με την Τουρκία, τώρα της πουλάνε και όπλα. Τα βλέμματα στην Κρήτη. Η Ελλάδα κάνει ασκήσεις με άλλες χώρες , δεκάδες πλοία του τουρκικού στόλου σε επιφυλακή».

Η ΤURKIYE γράφει «Ελάτε όλοι σας! Η Ελλάδα αυξάνει την ένταση.  Ηττήθηκε στην ανατολική Μεσόγειο και πήρε τώρα τις ΗΠΑ και άλλες χώρες και κάνει ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο και αυξάνει την ένταση»

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR