Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μπλίνκεν για την Γάζα και την Ερυθρά Θάλασσα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν η κατάσταση στη Γάζα, οι εξελίξεις στην Ερυθρά Θάλασσα και οι κίνδυνοι για την ελευθεροπλοΐα από τις επιθέσεις των Χούθι,όπως αναφέρει το protothema.gr.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άντονι Μπλίνκεν συζήτησαν ακόμη διμερή ζητήματα, ενόψει και της έναρξης του επόμενου γύρου Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας - ΗΠΑ τον Φεβρουάριο στην Ουάσιγκτον.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Τα δύο εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΠΕΘΑ που θα διασφαλίσουν τον έλεγχο του Αιγαίου και των κοιτασμάτων της Ελλάδος έναντι της Τουρκίας

Η Τουρκία θα εκμεταλλευθεί την γεωπολιτική ρευστότητα στην Μεσόγειο λόγω Τραμπ και θα δείξει σύντομα τις προθέσεις της