Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Mαρτυρία Έλληνα για τον σεισμό στην Ταϊβάν: «Δεν υπάρχει πανικός, όλα λειτουργούν»

Ο Χρήστος Σαραντίδης μίλησε στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή "Σήμερα" για τον πολύ ισχυρό σεισμό στην Ταϊβάν από την πρωτεύουσα Ταϊπέι. Μιλώντας από τη γραμμή του μετρό όπου ήταν, ανέφερε πως επρόκειτο για μια πρωτόγνωρη εμπειρία διότι ήταν ο πιο μεγάλος σεισμός των τελευταίων 25 ετών στη χώρα. 

«Η μικρή έφυγε για το σχολείο, είχα το πρωινό ελεύθερο είπα να κοιμηθώ λίγο και μόλις με έπιασε ο ύπνος μας ξύπνησε ο σεισμός. Πέσανε πράγματα και σπάσανε...» 

Στην Ταϊβάν, διευκρίνισε δεν έχουν πέσει κτίρια. Στην Ταϊπέι υπάρχουν ζημιές στο μετρό, στη γραμμή προς αεροδρόμιο. 

«Πανικός δεν υπάρχει, όλα λειτουργούν κανονικά, ακούμε ασθενοφόρα οχήματα πυροσβεστικής από το πρωί, αλλά το μετρό λειτουργεί. Επικοινώνησα με το σχολείο της μικρής μήπως χρειαζόταν να την πάρουμε, αλλά όλα καλά. Είμαστε καλά, ζημιές υπάρχουν στη Χουάλιεν, είναι μια πανέμορφη περιοχή, οι σκέψεις μας είναι σε αυτούς τους ανθρώπους». 

Αύριο έχουμε τετραήμερη αργία. Αν ο σεισμός γινόταν αύριο, που έχουμε διακοπές, μπορεί τα πράγματα να ήταν χειρότερα σημείωσε. «Ήμασταν λίγο τυχεροί πάνω στην ατυχία μας» παρατήρησε. 
 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι έχουν πάρει «φόρα» και δεν σταματιούνται! Ρωσικές μονάδες οδεύουν προς την κεντρική Ουκρανία για πρώτη φορά από την αρχή του πολέμου (Χάρτες)

Η κεντροανατολική περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας απειλείται περισσότερο από ποτέ
ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Γύρισε ο «τροχός» στο Κουπιάνσκ! Οι Ουκρανοί που κατέβηκαν από την Σούντζα χτυπούν αλύπητα τους Ρώσους στην δεξιά όχθη του Οσκόλ

Ο ποταμός Οσκόλ έλιωσε νωρίτερα από το αναμενόμενο και τώρα πολλοί Ρώσοι στρατιώτες έχουν εγκλωβιστεί στην δεξιά όχθη...