Κοινωνία

Ηράκλειο: Δολιοφθορά σε γεωτρύπανο που αναζητούσε νερό

Αυτούς που επωφελούνται από τη λειψυδρία στην Κρήτη αναζητούν οι αστυνομικοί προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την δολιοφθορά που έγινε σε γεωτρύπανο που έκανε εργασίες ανόρυξης γεωτρήσεων για λογαριασμό του Δήμου Βιάννου.

Οι ασυνείδητοι δράστες έκοψαν και πήραν μαζί τους τους σωλήνες από το υδραυλικό σύστημα του γεωτρύπανου το οποίο είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του μηχανήματος, διακόπτοντας τις προσπάθειες που γίνονται για την εύρεση νερού στις νότιες περιοχές του Ηρακλείου και προκαλώντας του ζημιά ύψους 50.000 ευρώ.

Για το πρωτοφανές σαμποτάζ έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, οι οποίοι διενεργούν παράλληλες έρευνες αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών τη δολιοφθοράς στο υψίστης ζωτικής σημασίας για την περιοχή έργο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκ και δέος-Κινεζικό σύστημα Λέιζερ τοποθετήθηκε σε ιρανικά αεροδρόμια και υποδομές-Σαράντα Ιρανοί πιλότοι στην Μόσχα για τα Su-35

Η αμυντική συμφωνία της Τεχεράνης με το Πεκίνο δίνει το δικαίωμα στους Κινέζους να χρησιμοποιούν ιρανικές αεροπορικές...