Κοινωνία

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Λευτέρης Παπαμιχαήλ

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Λευτέρης Παπαμιχαήλ. Την είδηση έκανε γνωστή ο Μιχάλης Οικονόμου με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Μιχάλης Οικονόμου δημοσίευσε μια κοινή του φωτογραφία με τον ηθοποιό και στη λεζάντα έγραψε: «Έλα ρε Λευτέρη. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ανάρτηση για το θάνατο του Λευτέρης Παπαμιχαήλ έκανε και, Ευτυχία Μελή, η οποία δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, από μία ταινία του Γουίλεμ Νταφοέ στην οποία είχαν συμμετάσχει.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πού πήγες ψυχούλα και μας άφησες τόσο νωρίς; Προχτές σε είδα στον ρόλο σου και σε καμάρωνα! Πόσο θα μας λείψεις, δεν φαντάζεσαι! Ήμασταν οικογένεια. Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς σένα! Ο Λευτέρης μας. Ηθοποιός, φίλος, η παρέα μας. Ευγενέστατος, υπέροχος, Ένας κύριος, ευαίσθητος, αληθινός, τον καλύτερο έχεις στην αγκαλιά σου τώρα Θεούλη μου αλλά θα μας λείψει πολύ. Η φώτο είναι που δουλέψαμε μαζί στην ταινία του Willem Dafoe. Ήταν τόσο χαρούμενος. Μας έβαλες δύσκολα Λευτέρη μου. Καλό παράδεισο!».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκ και δέος-Κινεζικό σύστημα Λέιζερ τοποθετήθηκε σε ιρανικά αεροδρόμια και υποδομές-Σαράντα Ιρανοί πιλότοι στην Μόσχα για τα Su-35

Η αμυντική συμφωνία της Τεχεράνης με το Πεκίνο δίνει το δικαίωμα στους Κινέζους να χρησιμοποιούν ιρανικές αεροπορικές...