Κοινωνία

Μυτιλήνη: Στη φυλακή ο πυροσβέστης που ξυλοκόπησε την σύζυγό του

Ο 36χρονος που ολοκλήρωσε την τετράωρη απολογία του στον Ανακριτή λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08) στο δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης, με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέως κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο δράστη που τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του στην Πυροσβεστική απολογήθηκε για ενδοοικογενειακή βία σε κακουργηματικό χαρακτήρα καθώς και στο παρελθόν είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος της συζύγου του.

«Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχες» δήλωσε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της 40χρονης που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό, Ευστρατία Χατζηγιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πυροσβέστης οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής (30/08) στον ανακριτικό γραφείο των δικαστηρίων της Μυτιλήνης προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με το «ΣΤΟ ΝΗΣΙ», ο δράστης συνελήφθη μετά το αυτόφωρο ενώ πήγαινε να καταθέσει μήνυση στη σύζυγο του που έχει ξυλοκοπήσει άλλες δυο φορές.

Υπενθυμιζεται ότι λόγω της παράβασης των διατάξεων περί ενδοοικογενειακής βίας ο δράστης αναζητείτο από τις Αστυνομικές Αρχές, αλλά δεν είχε εντοπιστεί.

Με την παρέλευση του αυτοφώρου ο δράστης μετέβη στο αστυνομικό Τμήμα Πολιχνιτου για να καταθέσει μήνυση εναντίον της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Με τη λήξη του αυτοφώρου ωστόσο ο Εισαγγελέας έκρινε το αδίκημα ως κακούργημα και όχι ως πλημμέλημα, καθώς έλαβε υπόψη του τις δυο προηγούμενες φορές που ο 36χρονος είχε χειροδικήσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ