Κοινωνία

Συλλογή από όπλα είχε νεαρός Βούλγαρος στον Πύργο Τριφυλίας

Έπειτα από πληροφορίες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας έκαναν έρευνα το απόγευμα της Τρίτης σε επιχείρηση του 31χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα.

Κατασχέσεις

Ειδικότερα, κατασχέθηκαν έξι κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο πιστόλι μετά γεμιστήρα με αμπούλα αερίου, ένα πιστόλι κρότου μετά γεμιστήρα, 28 φυσίγγια κρότου, 297 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 1.500 μεταλλικά σφαιρίδια, ένας εκτοξευτήρας βεγγαλικών, μια πλαστική ράβδος και μια θήκη ζώνης πυροβόλου όπλου.

Επιπλέον, από την προανάκριση προέκυψε ότι ένας 52χρονος Έλληνας, τουλάχιστον από διμήνου, είχε παραδώσει στον 31χρονο ένα από τα όπλα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και το οποίο ήταν στο όνομά του, παραβιάζοντας έτσι τη νομοθεσία περί ασφαλούς φύλαξης όπλων.

Αμφότεροι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσικό πλέον το Νόβγκοροντσκοε στην Α. Ουκρανία-Θα μπουν στο Κίεβο οι Ρώσοι ενώ οι Ουκρανοί θα είναι ακόμη στο Κούρσκ (Βίντεο)

Η Μόσχα χτυπά το Κίεβο και την Δύση αντιστρέφοντας το “ σχέδιο Κούρσκ” με προέλαση στην Ουκρανία για να αναγκάσει σε...