Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ο Πορτοσάλτε σε νέα επεισόδια! "Να μην κάνουν οι Έλληνες διακοπές τον Αύγουστο για να… χωράνε οι τουρίστες!"

Σε λίγο θα μας πούνε να μην κυκλοφορούμε και στη χώρα να μη μας βλέπουν οι τουρίστες και χαλάμε και το τοπίο.Τι ακούνε τελικά τα αυτιά μας!

Όσοι πολίτες αυτής της χώρας -λίγοι πια ελέω Μητσοτάκη- καταφέρνουν να πάνε διακοπές, μάλλον  θα πρέπει να το ξανασκεφτούν και καλό θα ήταν να καθίσουν σπίτια τους. Ή να εκδράμουν την άνοιξη, ή τον χειμώνα, ή το φθινόπωρο, ή και ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνομιλώντας για τα πολύ ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τους δημοσιογράφους της εκπομπής ανέφερε: «Κάποια στιγμή όμως πρέπει να συζητήσουμε ότι μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα. Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισεκατομμύρια ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε. Όταν θα έρθει τουρίστας…», είπε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Στην Βαρκελώνη κάνουν κάτι καραγκιοζιλίκια με νεροπίστολα βρέχουν τους επισκέπτες που τους δίνουν λεφτά. Αηδίες», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Πρέπει να συζητηθεί κάποια στιγμή το χειμώνα να το δει η κυβέρνηση. Ο προγραμματισμός στις επιχειρήσεις πρέπει να αρχίζει από τον Ιούνιο. Να μεγαλώσει ο χρόνος, για να μπορέσουμε να απολαύσουν… Κάποιος πρέπει να συγκαλέσει μια σύσκεψη να καθίσει ο ΣΕΒ, τα συνδικάτα, η ΓΣΣΕ και να συζητήσουν την επιμήκυνση της περιόδου. Δεν μπορούμε να κάνουμε διακοπές από 14 Αυγούστου έως 31. Αυτό λέω, δεν μπορεί να γίνονται διακοπές μόνοσ σε μια περίοδο. 

Πάντως όχι το καλοκαίρι και προς Θεού, σίγουρα όχι τη λεγόμενη «υψηλή σαιζόν». Μην ενοχληθούν και οι τουρίστες.

«Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό, ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισεκ. ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς, οι κάτοικοι αυτού του τόπου, θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε…»

Τάδε έφη Άρης Πορτοσάλτε.

Λέτε να αρχίσουν τίποτα μηνύματα από το 112 προς στους πολίτες της Ελλάδας τύπου «να φύγετε, να πάτε αλλού. Τουρίστες στην περιοχή σας»;

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...