Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη - Σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι: Συνελήφθη ο 19χρονος οδηγός του ΙΧ για τον θάνατο της 15χρονης και το σοβαρό τραυματισμό της 16χρονης συνοδηγού της

Ένα τροχαίο δυστύχημα στην Αλεξανδρούπολη στοίχισε τη ζωή σε μία νεαρή κοπέλα. Ειδικότερα, δύο κορίτσια, ηλικίας 15 και 16 ετών, επέβαιναν σε μηχανάκι, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά με ένα Ι.Χ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 19χρονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 χθες το βράδυ. Η 15χρονη έχασε τη ζωή της ακαριαία στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ η 16χρονη διακομίστηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), όπου και παραμένει για νοσηλεία, σύμφωνα με το e-evros.gr.

Ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό της 15χρονης. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες Aρχές.

Ο οικισμός της Μαΐστρου, από τον οποίο κατάγονταν και οι δύο κοπέλες, βυθίστηκε στο πένθος μετά την είδηση της τραγωδίας. Σε ένδειξη σεβασμού και πένθους, ο Πολιτιστικός Σύλλογος αλλά και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του χωριού αποφάσισαν την ακύρωση της σημερινής εκδήλωσης αλλά και όλων των εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Μαρίνας.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...