Κοινωνία

Ζωντανός βρέθηκε ο 27χρονος που αγνοούνταν στην Αχαΐα μετά από 20 ώρες ερευνών

Ο 27χρονος βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του ενώ το θρίλερ στην Αχαΐα είχε αίσιο τέλος μάλιστα ο ίδιος φαίνεται να είπε πως από κάποια στιγμή και μετά φοβόταν να εμφανιστεί.

Για περισσότερο από 20 ώρες ο 27χρονος Πατρινός ψαροντουφεκάς που ήταν αγνοούμενος στη θαλάσσια περιοχή Λαμπίρι Αγιαλείας στην Αχαΐα, παρακολουθούσε από απόσταση τη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που είχε στηθεί από το Λιμενικό.

Βρισκόταν σε χώρο παραλιακού καταστήματος (beach bar) και φοβούμενος πιθανές επιπτώσεις για παράνομη αλιεία, επέλεξε να κρύβεται όλο αυτό το διάστημα, με σκάφη και βατραχανθρώπους του Λιμενικου, ιδιώτες δύτες, ακόμα και ελικόπτερο να ψάχνουν για ένα σημάδι ζωής του, σε θάλασσα και ξηρά.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο 27χρονος ψαροντουφεκάς που κινητοποίησε τον κρατικό μηχανισμό και εντοπίστηκε στην περιοχή έρευνας το βράδυ της Τρίτης (11/06/2024), κατέθεσε στου λιμενικούς πως φοβήθηκε και αποφάσισε να κρυφτεί, μέχρι να σταματήσουν οι έρευνες για εκείνον.

Απορίας άξιο ωστόσο αποτελεί και το γεγονός πως δεν φρόντισε να ενημερώσει πως είναι καλά στην υγεία του τον φίλο του ο οποίος και είχε δηλώσει στις Αρχές την εξαφάνιση του.

Πρόκειται για το άτομο, με το οποίο μαζί την Δευτέρα (10-06-2024) είχαν πάει στο Λαμπίρι για νυχτερινή υποβρύχια αλιεία, με τη χρήση ψαροντούφεκου και φακού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...