Κοινωνία

Σύμη: Η ΕΛ.ΑΣ αρνείται ότι υπήρχε βίντεο από την Πέμπτη -«Το πήραμε μετά την ανεύρεση της σορού»

Οι Αρχές διέψευσαν ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού το οποίο ισχυρίζεται πως η ΕΛ.ΑΣ είχε στην κατοχή της από την Πέμπτη βίντεο με τις κινήσεις του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη.

Ο 67χρονος παρουσιαστής του BBC βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή στην περιοχή Αγία Μαρίνα στη Σύμη, δέκα μέτρα από την παραλία.

Η αστυνομία σε ανακοίνωση αναφορικά με ρεπορτάζ σταθμού που αναφέρει ότι υπήρχε στην κατοχή των Αρχών βίντεο από την Πέμπτη και δεν αξιοποιήθηκε σημειώνει:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σημερινό ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, το οποίο αναφέρεται σε κατοχή και μη αξιοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ. βίντεο με τις κινήσεις του Βρετανού παρουσιαστή και το οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε παραδοθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας πριν την ανεύρεση της σορού του.

Η πραγματικότητα είναι ότι το βιντεοληπτικό υλικό περιήλθε στην κατοχή της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την ανεύρεση της σορού. Τονίζεται πως από το μέχρι στιγμής προανακριτικό υλικό δεν προκύπτει πτώση του Βρετανού παρουσιαστή από ύψος».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...