Κοινωνία

Στο στόχαστρο διαρρηκτών το σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη - Πήραν μετρητά, κοσμήματα και ρολόγια αξίας 50.000 ευρώ

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του ενώ εκείνος απουσίαζε και του άρπαξαν κοσμήματα και μετρητά, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 50.000 ευρώ.

Oπως έγινε γνωστό από το «Down Town» Κύπρου, που επικαλείται η Espresso, κακοποιοί «τρύπωσαν» πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην πολυτελή κατοικία του δημοφιλούς τραγουδιστή, στη Βούλα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι εκείνος έλειπε σε διακοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δράστες έκαναν άνω κάτω το σπίτι του και τελικά βρήκαν και άρπαξαν κοσμήματα, ακριβά ρολόγια και μετρητά, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οταν ο καλλιτέχνης επέστρεψε από τις διακοπές του και αντίκρυσε το σπίτι του, αμέσως έκανε καταγγελία στις Αρχές και έδωσε πλήρη περιγραφή των κοσμημάτων που είχαν κλαπεί, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την πορεία των ερευνών. 

Ωστόσο, οι ατυχίες δεν σταματούν εκεί για τον Γιώργο Μαζωνάκη, αφού τις ημέρες του Πάσχα γλίστρησε κι έπαθε διάστρεμμα στο πόδι του, με αποτέλεσμα να μείνει καθηλωμένος στο σπίτι και να μην μπορέσει να πραγματοποιήσει ορισμένα ταξίδια που είχε προγραμματίσει.

Ο ίδιος ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία από τον καναπέ του σπιτιού του, στην οποία φαίνεται να σχηματίζει με τα δάχτυλά του το σήμα της νίκης, ενώ το αριστερό του πόδι είναι δεμένο. Μάλιστα, στην περιγραφή επέλεξε να βάλει «ματάκια». Όπως ήταν αναμενόμενο, πλήθος χρηστών έσπευσε να ευχηθεί στον τραγουδιστή περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...