Κοινωνία

Ζεφύρι: Κρίσιμη η κατάσταση της 45χρονης που δέχθηκε επίθεση από τον άντρα της - Διασωληνωμένη βρίσκεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων

Η 45χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση με εύφλεκτο υγρό από τον σύζυγό της στο Ζεφύρι νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς".

Τη γυναίκα παρακολουθεί και πλαστικός χειρουργός, καθώς έχει 90% εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της από τον Ερυθρό Σταυρό στο Γεώργιος Γεννηματάς γιατί διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα που μπορεί να αντιμετωπίζει ανάλογα περιστατικά όπως το Ζεφύρι.

Ζεφύρι: Τα παιδιά έσβησαν τη φωτιά

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, 8 Ιανουαρίου, στο Ζεφύρι, εκεί που ένας 53χρονος περιέλουσε με πετρέλαιο -μετά από καυγά- τη σύζυγό του και της έβαλε φωτιά.

Το σκηνικό στο σπίτι θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και στο σαλόνι είναι εμφανή τα σημάδια της φωτιάς. Πρόκειται για το σημείο όπου πυρπόλησε ο άνδρας τη σύζυγό του. Τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού ξύπνησαν τα ξημερώματα από τις κραυγές της μητέρας τους. 

Τα ανήλικα έζησαν έναν εφιάλτη προσπαθώντας να σβήσουν τη φωτιά. Έβγαλαν τη μητέρα τους στο μπαλκόνι και προσπάθησαν να τη σώσουν με παπλώματα και κουβέρτες. Τα παιδιά και ο αδερφός της 45χρονης έχουν εγκαύματα. 

«Απορούν πως έγινε αυτό το πράγμα. Έπαιρνε ναρκωτικά ο άνθρωπος. Τώρα πώς έγινε αυτό... Είναι 30 χρόνια μαζί. Ήταν ήσυχη οικογένεια, περνούσαν καλά με τα εγγόνια τους. Τώρα τι έγινε 7 το πρωί...» είπε ο ξάδερφος του δράστη στο MEGA. 

«Μόνο τα παιδιά ξέρουν. Ο ένας, τον έχουν μέσα, έχει εγκαύματα, ο άλλος είναι καμένος στα χέρια. Να σβήσουν τη φωτιά από τη μητέρα και άρπαξαν και τα παιδιά», ανέφερε. 

«Η γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση, έχει πολλά εγκαύματα. Περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι γιατροί», δήλωσε. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική επίθεση στο Κίεβο ενώ καταλήφθηκαν οι περιοχές Κρασνογκορόβκα-Γκριγκορόβκα-Γκαλιτσινίβκα και Βοντουγιάνοε στο Ντονιέτσκ (Βίντεο)

Έσπασε το μέτωπο ενώ για τους Ουκρανούς ενώ το Κίεβο έχει τουλάχιστον 5000 λιποτάκτες συνολικά τους τελευταίους μήνες