Κοινωνία

Δεν αντέχουν άλλο-Οι ελληνικές γειτονιές σε Αχαρνών και πλατεία Βικτωρίας μετατρέπονται σε “χαβούζες” ανθρώπων

Στο έλεος του Θεού βρίσκονται οι κάτοικοι πολλών περιοχών της Αθήνας, άλλοτε μεσοαστικών συνοικιών, οι οποίες εδώ και μεγάλο διάστημα αποτελούν ορμητήριο και χώρο δράσης συμμοριών που κάνουν από διακίνηση  ναρκωτικών, μέχρι  αγοραπωλησίες όπλων κ.λπ., αλλά και εκατοντάδων παράνομων μεταναστών που καθημερινά υποβαθμίζουν την περιοχή με τη συνεχή οχλαγωγία τους και την έλλειψη των στοιχειωδών κανόνων υγιεινής.

Η παρουσία εκατοντάδων αλλοδαπών παράτυπων μεταναστών στους δρόμους της ελληνικής πρωτεύουσας, έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στους γηγενείς κατοίκους, φτάνοντας πολλές φορές την κατάσταση στο κόκκινο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπάρχουν καταγγελίες, για ανθρώπους που περιφέρονται στο δρόμο καθήμενοι σε πεζοδρόμια, που φωνάζουν, μαλώνουν, κάνουν περιστασιακά ακόμα και  χρήση ναρκωτικών, ή οτιδήποτε άλλο, ασκώντας μια άκρως παραβατική συμπεριφορά.

Η Αχαρνών, η πλατεία Αττικής, η πλατεία Βικτωρίας, το κέντρο γενικά έχει τεράστια θέματα με την παρουσία χιλιάδων εξαθλιωμένων ανθρώπων, που τριγυρνούν άσκοπα, προκαλώντας οχλαγωγία, ή υλοποιώντας ορισμένοι από αυτούς μικροεγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπάρχουν φωνές για μια κατάσταση εκτός ορίων σε ορισμένες πλατείες που κοιμούνται αυτοί οι εξαθλιωμένοι άνθρωποι, που ήρθαν σε μια Ελλάδα που πέρασε μια τεράστια οικονομική κρίση, για μια άλλη, ίσως καλύτερη ζωή.
Οι αστυνομικές αρχές στην χώρα μας τρέχουν και δεν φτάνουν με τα περιστατικά που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν, και αυτή είναι η πάσα αλήθεια.

Η λύση είναι μία και είναι απλή, κλείσιμο των ελληνικών συνόρων παντού και απέλαση των παράνομων μεταναστών.  

Πολλοί όμως από αυτούς, ήταν μικροεγκληματίες, μέλη ακραίων ισλαμιστικών, η κατάδικοι που αναζήτησαν να φύγουν από τις χώρες τους.

Το ίδιο πρόβλημα έχει και η Κύπρος που έχει κατακλυστεί από μετανάστες

Σύμφωνα με τον κυπριακό τύπο, το κακό φαίνεται όμως ότι έχει παραγίνει, και οι κάτοικοι όλων αυτών των περιοχών του κέντρου της Αθήνας, απαιτούν από τις αρχές να μπει μια τάξη σε όλο αυτό τον ανθρώπινο όχλο που ασχημονεί τελικά, εναντίον τους.Ζουν με τον φόβο οι κάτοικοι της γειτονιάς κοντά στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα, η ζωή των οποίων, όπως καταγγέλλουν, έχει αλλάξει από τον Ιούνιο όταν σε στέγη όπου διαμένουν ηλικιωμένοι τοποθετήθηκαν και 20 ασυνόδευτοι ανήλικοι μετανάστες.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, εδώ και τρεις μήνες έχουν διαπραχθεί σωρεία κλοπών και διαρρήξεων από σπίτια και αυτοκίνητα στην περιοχή, με τους μετανάστες να φέρονται να προκαλούν επεισόδια και να κάνουν χρήση ναρκωτικών, προκαλώντας τρόμο και στους τρόφιμους της στέγης.

Πρόκειται για πρόσωπα από τη Συρία, τα οποία μετακινήθηκαν στη Στέγη Ηλικιωμένων Λάρνακας Άγιος Γεώργιος από το ξενοδοχείο Henipa στην Ορόκλινη, που δεν λειτουργεί πλέον ως δομή, αφού κάποιοι από τους διαμένοντες το πυρπόλησαν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Η Μελόνι που ετοιμάζει απελάσεις και ο πόλεμος Ορμπαν και Βρυξελλών δείχνουν την έκταση πλέον του προβλήματος    

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τ.Μελόνι ανακοίνωσε ότι όποιος εισέρχεται παράνομα στην χώρα θα απελαύνεται με συνοπτικές διαδικασίες, κάτι που μερικώς εφαρμόζει και η Γερμανία, αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Το πρόστιμο της ΕΕ στην Ουγγαρία και η κόντρα που μετατρέπεται σε κανονική πολιτική σύγκρουση 

Ο Βίκτορ Όρμπαν υποσχέθηκε αντίποινα για πρόστιμο ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ που επέβαλε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το οποίο η Ουγγαρία αρνείται να πληρώσει.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα χρησιμοποιήσει όλα τα νομικά όπλα που έχει στη φαρέτρα της για να σταματήσει την Ουγγαρία από το να στέλνει παράτυπους μετανάστες με πούλμαν στις Βρυξέλλες, μια κίνηση που θα αποτελέσει σοβαρή κλιμάκωση στην επί δεκαετίες αντιπαράθεση μεταξύ της εκτελεστικής εξουσίας και του Βίκτορ Όρμπαν.

Η απειλή της Βουδαπέστης να μεταφέρει σκόπιμα μετανάστες από το ένα κράτος μέλος στο άλλο θεωρείται αντίποινα για το πρόστιμο ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ που επέβαλε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (ΔΕΕ) στην Ουγγαρία, το οποίο η χώρα αρνείται να πληρώσει.

"Όσον αφορά τις ανακοινώσεις των ουγγρικών αρχών ότι θα μεταφέρουν παράτυπους μετανάστες από τα ουγγροσερβικά σύνορα στις Βρυξέλλες, με μία λέξη, βασικά, είναι απαράδεκτες", δήλωσε την Τρίτη η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Ανίτα Χίπερ.

Η φασαρία αφορά τις απελάσεις μεταναστών από την Ουγγαρία στις Βρυξέλλες από την κυβέρνηση Όρμπαν, που κατηγορεί την ΕΕ για μια πολιτική ανοικτών συνόρων, η οποία ήδη έχει προκαλέσει μεγάλο χάος σε ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις.

Αν δεν δοθεί πολιτική λύση από όλες τις χώρες τότε θα έχουμε πιθανόν δραματικές εξελίξεις το επόμενο απροσδιόριστο διάστημα στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική επίθεση στο Κίεβο ενώ καταλήφθηκαν οι περιοχές Κρασνογκορόβκα-Γκριγκορόβκα-Γκαλιτσινίβκα και Βοντουγιάνοε στο Ντονιέτσκ (Βίντεο)

Έσπασε το μέτωπο ενώ για τους Ουκρανούς ενώ το Κίεβο έχει τουλάχιστον 5000 λιποτάκτες συνολικά τους τελευταίους μήνες