Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Μανιασμένα κύματα παραλίγο να βυθίσουν το ιστορικό αντιτορπιλικό «Βέλος»

Νεώτερη ενημέρωση

Ρήγμα στην πρύμνη του ιστορικού αντιτορπιλικού «Βέλος» προκάλεσε η θαλασσοταραχή που επικράτησε σε όλο τον Θερμαϊκό κόλπο λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Από πρωί σήμανε συναγερμός για το πλήρωμα του ιστορικού αντιτορπιλικού καθώς τα μανιασμένα κύματα αποτελούν σημαντική απειλή ακόμη και για πιθανή βύθισή του.

Για τον λόγο αυτό στο σημείο όπου είναι αγκυροβολημένο το αντιτορπιλικό, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έσπευσε ρυμουλκό σκάφος, το οποίο κρατά ακινητοποιημένο το “Βέλος”.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο  Μάρτιο, στο πλοίο, το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στη νέα παραλία, είχαν προκληθεί φθορές λόγω των ισχυρών ανέμων.
 

Αρχικό κείμενο

Θυελλώδεις είναι οι άνεμοι που πνέουν από το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη και τεράστια κύματα χτυπούν το παραλιακό μέτωπο καθώς ο καιρός έχει αγριέψει.

Μάλιστα συναγερμός σήμανε για το πλήρωμα του ιστορικού αντιτορπιλικού “Βέλος” που είναι αγκυροβολημένο στη Θεσσαλονίκη καθώς τα μανιασμένα κύματα απειλούν ακόμη και να το βυθίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών