Κοινωνία

Αμετανόητος ο 44χρονος βιαστής της 16χρονης: «Mου πούλησε έρωτα και την πίστεψα»

Ο 44χρονος έδειξε αμετανόητος στην απολογία του και παρουσίασε τον εαυτό του ως το θύμα της υπόθεσης.

«Με τη 16χρονη είχαμε σχέση φανερά και δημόσια τους τελευταίους μήνες και αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισα με τη γυναίκα μου. Ο δικός μου κοινωνικός περίγυρος γνώριζε και τη σχέση αυτή, κανείς όμως, από την πλευρά της 16χρονης. Όταν άρχισε, όμως, να μαθαίνεται ευρέως, φοβούμενη την αντίδραση του πατέρα της, ήταν μονόδρομος για εκείνη να αποδώσει τη σχέση μας σε βιασμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολωνός: Τι υποστήριξε ο 44χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος ισχυρίζεται πως είχε σχέση με την παθούσα τους τελευταίους 2,5 μήνες, σχέση η οποία, όπως ανέφερε στην δικαστική λειτουργό, ήταν η αιτία που τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγος του. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αναφέρει ότι το κορίτσι τον προσέγγισε για τον γιο του με τον οποίο είχε σχετιστεί. Στην πορεία όμως, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, η 16χρονη θέλησε να είναι με τον ίδιο. Φέρεται μάλιστα να χαρακτήρισε ως λάθος του, ότι δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα της ανήλικης.

«Όταν ο γιος μου της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, εκείνη αποφάσισε να μου «πουλήσει έρωτα» κι εγώ, σαν αφελής, πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί. Αντιμετώπιζα προβλήματα υγείας και ήμουν σωματικά και ψυχικά ευάλωτος. Αρχικά όλες οι συζητήσεις μας ήταν για τον γιο μου και την νέα του κοπέλα. Η 16χρονη με πίεζε συνεχώς να βρισκόμαστε. Τελικά, υπέπεσα στον υποτιθέμενο έρωτά της και σήμερα πληρώνω το λάθος μου» είπε.

Κατά πληροφορίες, ο 44χρονος ζήτησε από την ανακρίτρια να διατάξει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να βρεθούν τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με το θύμα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η ανακρίτρια και η εισαγγελέας έκριναν τη βαρύτητα των πράξεων που αποδίδονται στον 44χρονο και αποφάσισαν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος.

Της απολογίας, προηγήθηκαν οι καταθέσεις του γιου και της φίλης του αγοριού, καθώς και της εν διαστάσει συζύγου του κατηγορούμενου, οι οποίοι προτάθηκαν από τον 44χρονο ως μάρτυρες υπεράσπισης του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών