Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 23χρονης από τους Πακιστανούς! Ο εισαγγελέας έκρινε ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με συναίνεση (upd)

Νεότερη ενημέρωση

Μετά το σάλο που προκάλεσε η απόφαση εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Σύρου να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους τρεις Πακιστανοί, που κατηγορήθηκαν για βιασμό 23χρονης τουρίστριας στη Μύκονο, εισαγγελικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, αναφέρουν ότι από την ανάλυση των βίντεο προκύπτει, ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση με την απόλυτη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Όπως προέκυψε από τα βίντεο που τραβούσαν οι Πακιστανοί κατά τη σεξουαλική συνεύρεσή τους με την τουρίστρια, προκύπτει σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, ότι όλες οι σεξουαλικές πράξεις που καταγράφονται στα βίντεο, έγιναν με την απόλυτη συναίνεση της 23χρονης, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία βιασμού, κλπ. Τέλος, σημειώνεται ότι η τουρίστρια κατά τη διάρκεια του καταγγελλόμενου βιασμού, δεν τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

 

 

Αρχικό κείμενο

Ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι αφέθηκαν οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν για τον βιασμό νεαρής τουρίστριας, 21 ετών, από τη Νότια Αφρική, στη Μύκονο, στις 30 Ιουνίου!

Η 23χρονη από τη Νότιο Αφρική έπεσε θύμα βιασμού, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο.

Ο βιασμός της έγινε τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου, αλλά οι δράστες παρέμεναν άγνωστοι μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Αυγούστου. Μετά από αξιολόγηση βιντεοληπτικού υλικού, ψηφιακών πειστηρίων και μαρτυρικών καταθέσεων, προέκυψε πως δράστες του βιασμού της κοπέλας είναι τρία άτομα με καταγωγή από το Πακιστάν.
 

Κατά την αποτρόπαιη πράξη τους, φέρονται να τραβούσαν βίντεο με το κινητό τους τηλέφωνο, το οποίο και εντοπίστηκε.Το υλικό είναι πολύ σκληρό και προκάλεσε σοκ σε όσους το είδαν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο επίμαχο βίντεο διακρίνεται η κοπέλα εντελώς αναίσθητη. Μάλιστα, η ίδια μέσα από αυτό το βίντεο προχώρησε και στην αναγνώρισή τους.

Οι τρεις καθ'ομολογίαν βιαστές οδηγήθηκαν στη Σύρο, προκειμένου να απολογηθούν και, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία ο ανακριτής αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος να κρατηθούν προσωρινά και μάλιστα τους άφησε ελεύθερους ...χωρίς καν να τους επιβάλει κάποιον περιοριστικό όροι.

Η εξέλιξη αυτή εξόργισε τους αστυνομικούς, ειδικά εκείνους που είχαν δει και τις σκληρές εικόνες του βιασμού της κοπέλας.

Οι τρεις Πακιστανοί, 28, 27 και 23 ετών, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου στις 24/8.

Κατά την εξέτασή τους αποδέχθηκαν την πράξη τους, ενώ τα κινητά τους τηλέφωνα έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Επίσης, ελήφθησαν και δείγματα βιολογικού υλικού.

Μύκονος: Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι Πακιστανοί

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πακιστανοί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία της Σύρου, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι γιατί δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια!

Το ζήτημα που εγείρεται είναι πως οι δράστες είναι Πακιστανοί, που στην ουσία είναι ύποπτοι φυγής από τη χώρα και μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Και στην υποτιθέμενη περίπτωση ότι δεν φαινόταν βιασμός στο βίντεο, φαίνεται η κατάχρηση ατόμου ανίκανου να αντιδράσει.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την προανάκριση οι τρεις Πακιστανοί ομολόγησαν την πράξη τους.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...
Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών