Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σφοδρή επίθεση Μπέου στην Αγαπηδάκη για το νερό: «Ακούω αηδίες - Κάνω μπάνιο και είμαι μια χαρά»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στην υφυπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη για την κατάσταση με το πόσιμο νερό στο Βόλο, εξαπέλυσε ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος.

Όπως μεταδίδει το gegonotanews, η ΔΕΥΑΜΒ δεν έχει ακόμα αναλύσεις για το μή πόσιμο νερό στην πόλη καθώς μόλις σήμερα (11/09) έλαβε τα σχετικά δείγματα ενώ τα αποτελέσματα θα εκδοθούν σε 48 ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Υπουργείο Υγείας, μέσω της υφυπουργού κ. Αγαπηδάκη, ενημέρωσε τους πολίτες πως με το νερό του Βόλου δεν πρέπει να κάνουν μπάνιο ή να πλένουν πιάτα.

Ο κ.Μπέος,σύμφωνα με την ιστοσελίδα, χαρακτήρισε την κ. Αγαπηδάκη λαϊκίστρια, η οποία ενημερώνεται από τα πρωϊνάδικα.

«Η Αγαπηδάκη για αγάπες καλή είναι. Λέει ό,τι της κατέβει στο μυαλό και προκαλεί αναστάτωση στους πολίτες. Εγώ πηγαίνω σε ξενοδοχείο ή φίλους και κάνω μπάνιο και είμαι μια χαράΑκούω αηδίες και τρελαίνομαι. Σήμερα πήραμε δείγματα νερού από 7 σημεία και σε 48 ωρες θα έχουμε πλήρη εικόνα», είπε ο δήμαρχος.

Από το δίκτυο λείπουν 12.000 κυβικά νερού - μη πόσιμου -γι΄αυτό και χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν νερό και ο κ. Μπέος επέμεινε πως το νερό χλωριώνεται.

Από την Τρίτη (12/09) θα ξεκινήσει ο καθαρισμός της πόλης και σε 20 ημέρες αναμένεται να είναι λειτουργική.

Οι αποκαταστάσεις των έργων δεν θα έχουν μόνιμες λύσεις καθώς απαιτούνται πολυδάπανα έργα.

Για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως η διοίκηση του Δήμου και η ΔΕΥΑΜΒ δεν θα διαχειριστούν ευρώ από τα κονδύλια αποκατάστασης, ο κ.Μπέος είπε πως απάντησε στον πρωθυπουργό: «με ρώτησε αν θέλουμε να τα κάνουμε εμείς ή η Κυβέρνηση και είπα… κάντε τα έργα εσείς».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...