Κοινωνία

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ξανά στις πίστες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί

Λίγους μήνες μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 19χρονο, ο Γιάννης Ξανθόπουλος επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ήταν τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου όταν ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές, όταν το τζιπ που οδηγούσε ο Γιάννης Ξανθόπουλος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών, με τον έναν εκ των δυο να χάνει ακαριαία τη ζωή του.

Οι πληροφορίες για το μοιραίο τροχαίο

Οι πληροφορίες ήθελαν ο Γιάννης Ξανθόπουλος να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα, να μπήκε στιγμιαία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα εκείνος να μην μπορέσει να επανέλθει στο δικό του ρεύμα και να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο των δύο νεαρών.

Εκ τότε, ο Γιάννης Ξανθόπουλος είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και για εκείνον το σοκ ήταν τεράστιο.

Για αρκετό διάστημα απείχε από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθώς και από τα social media.

Τον τελευταίο μήνα, ωστόσο, ο νεαρός τραγουδιστής έχει επιστρέψει στο Instagram κάνοντας κάποιες αναρτήσεις που αφορούν τη μουσική του, ενώ το βράδυ του Σαββάτου 20/7 πραγματοποίησε και μια live εμφάνιση σε μαγαζί της Κύπρου μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη.

Το μήνυμα από τον Γιάννη Ξανθόπουλο

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είχε εκφράσει τη θλίψη του για το τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι που στοίχισε τη ζωή σε έναν 19χρονο.

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε μήνυμά του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...