Κοινωνία

Αίγινα: Oδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό της σε λιμάνι

Ελαφρά τραυματίστηκε μία 28χρονη ημεδαπή και μοναδική επιβαίνουσα σε ΙΧ όχημα το οποίο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του λιμανιού Λεοντίου της Αίγινας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Στο σημείο έσπευσε άμεσα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ η 28χρονη που απεγκλωβίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας και στη συνέχεια με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στον Πειραιά, προκειμένου να μεταφερθεί σε εφημερεύον νοσοκομείο, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Το όχημα πρόκειται να ανελκυστεί από γερανοφόρο όχημα με μέριμνα του ιδιοκτήτη, ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκαν υλικές ζημιές σε τρίτα πράγματα ή άλλα οχήματα και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή οποιοδήποτε πρόβλημα στην ασφάλεια ναυσιπλοΐας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Τα δύο εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΠΕΘΑ που θα διασφαλίσουν τον έλεγχο του Αιγαίου και των κοιτασμάτων της Ελλάδος έναντι της Τουρκίας

Η Τουρκία θα εκμεταλλευθεί την γεωπολιτική ρευστότητα στην Μεσόγειο λόγω Τραμπ και θα δείξει σύντομα τις προθέσεις της
Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί οι Γάλλοι “καρφώνουν” τους Γερμανούς σχετικά με την προμήθεια των τουρκικών υποβρυχίων Type-214 και τι είδους πυραύλους METEOR θα πάρει η Άγκυρα

Απόφαση σταθμός της γαλλικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών αλλάζει τα δεδομένα για την Άγκυρα και τα σχέδια της