Κοινωνία

Το μεσημέρι η ανακοίνωση της νέας διοίκησης της Κιβωτού του Κόσμου

  Σήμερα το μεσημέρι αναμένονται οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΚΟ, «Κιβωτός του Κόσμου», μετά το ξήλωμα της διοίκησης του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας.

Η απόφαση πάρθηκε σε σύσκεψη τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως ανέφερε η Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τα πρόσωπα για τη νέα διοίκηση έχουν κλείσει εκτός από ένα και αναμένεται να ανακοινωθούν το μεσημέρι της Τρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Με ανθρώπους που ξέρουν πως να κρατήσουν όλες αυτές τις χορηγίες. Πέρα την εμπειρία της νέας διοίκησης, ο κόσμος καταλαβαίνει ότι θα είναι κρίμα για τα παιδιά. Η Κιβωτός δεν είναι ο πατέρας Αντώνιος αλλά τα παιδιά της. Η Κιβωτός δεν θα κλείσει».

Πρόσωπο κύρους στο «τιμόνι» της Κιβωτού μετά το «ξήλωμα» του ΔΣ

Πρόσωπο κύρους αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες από την κυβέρνηση για το «τιμόνι» της «Κιβωτού του Κόσμου» μετά την απόφαση που πάρθηκε στη σύντομη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η τελευταία είχε να διαλέξει μεταξύ τριών επιλογών. Να βάλει «λουκέτο» στην οργάνωση, επιλογή που θα δημιουργούσε το ζήτημα των 400 παιδιών που φιλοξενούνται σε δομές της, να αφήσει στη θέση της την υπάρχουσα διοίκηση μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη και αυτήν που τελικά επέλεξε να «ξηλώσει» δηλαδή με συνοπτικές διαδικασίες την υπάρχουσα διοίκηση και να πάει σε μια εγνωσμένου κύρους που θα αναλάβει τα «ηνία» της οργάνωσης και των δομών της.

Η επιλογή φαίνεται πως έγινε με γνώμονα την τύχη των 400 παιδιών αλλά και τη βοήθεια που θα χρειαστούν οι αρχές από την ίδια τη ΜΚΟ για την έρευνα των καταγγελιών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου