Κοινωνία

Αυτή είναι η 19χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πρώην

Οι εικόνες προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star και σύμφωνα με τη μητέρα της κοπέλας, η γυναίκα έγινε αγνώριστη από το ξύλο. «Όταν την είδα, δεν αναγνώρισα το παιδί μου. Την αναγνώρισα μόνο από αυτό που φορούσε. Το πρόσωπό της ήταν απλά μέσα στα αίματα», είπε χαρακτηριστικά.

Η 19χρονη σχολιάζοντας τη στιγμή της επίθεσης, είπε πως «εκείνο το βράδυ ήμουν για ποτό, όταν μου επιτέθηκε στο πάρκινγκ του μαγαζιού που βρισκόμασταν. Το μαρτύριο μου, όμως, συνεχίστηκε στο σπίτι. Είχε παραβιάσει την πόρτα και με περίμενε. Με χτυπούσε με μπουνιές σε όλο το σώμα μου, έφτυνα αίμα, πολύ αίμα. Μέσα στη ζάλη μου, θυμάμαι, ότι είχε πάρει ένα μαχαίρι και με κυνηγούσε».

Επίσης, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο δράστης παραμένει ασύλληπτος ακόμα και τώρα, είπε πως «από τότε κρύβεται, πέρασε το αυτόφωρο και δεν έγινε τίποτα. Φοβάμαι για τη ζωή μου, οι αρχές δεν έχουν κάνει το παραμικρό, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω ελεύθερα και εκείνος συνεχίζει κανονικότατα τη ζωή του, χωρίς να έχει πάθει τίποτα από τον νόμο. Πρέπει να τιμωρηθεί, η ζωή μου έχει γίνει μετά από αυτό μια κόλαση».

Η μητέρα της 19χρονης σχολιάζοντας την επόμενη μέρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό, είπε ότι «Τo παιδί είναι πάντα με συνοδεία για να πιεί ένα καφέ, πρέπει να έχουμε ένα συνοδό δίπλα για να είμαι εγώ καλλημένη ότι το παιδί μου είναι ασφαλές».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου