Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φωτιά τώρα σε αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Συγγρού (βίντεο)

Το όχημα πήρε φωτιά ενώ βρισκόταν εν κινήσει και αυτήν την στιγμή οχήματα της Πυροσβεστικής επιχειρούν στο σημείο.

Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο στη συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την οδό Καλλιρρόης. Πρόκειται ένα τρίθυρο αυτοκίνητο Fiat Punto, το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και είχε μόλις μπει στην οδό Καλλιρρόης, βγαίνοντας από την Λεωφόρο Συγγρού.

Το protothema.gr έχει βίντεο από την φωτιά που ξέσπασε από άγνωστο λόγο στο ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο. Για την κατάσβεση της φωτιάς στο αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας έχουν κινητοποιηθεί έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα.  Στην περιοχή έχουν δημιουργηθεί κυκλοφοριακά προβλήματα, λόγω της εκτροπής προς την Λεωφόρο Συγγρού και των αυτοκινήτων που ήθελαν να κινηθούν προς τα δεξιά μέχω της οδού Καλλιρρόης μετά το ύψος του ξενοδοχείου Intercontinental.

https://youtu.be/MmXmtE0blck

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...
Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών