Κοινωνία

Κατερίνη: 75χρονος τουρίστας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης ότι ένας 75χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Σερβίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην παραλία της Κατερίνης και την Ολυμπιακή Ακτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 75χρονος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Σκάλας Κατερίνης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...
Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών