Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δολοφονία Άλκη: Στα ίχνη του 12ου δράστη οι Αρχές (upd)

Νωρίτερα σήμερα, ο δικηγόρος του είχε προαναγγείλει την παράδοση του 20χρονου - Είχε προηγηθεί η έκδοση διεθνούς εντάλματος

Ο δικηγόρος τους 21χρονου που εμπλέκεται με την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη, αποκάλυψε πως ο νεαρός είπε στην ανακρίτρια ποιος ήταν εκείνος που σκότωσε τον 19χρονο και υπέδειξε που βρίσκεται το φονικό μαχαίρι.

«Δεν οδηγούσε ο εντολέας μου. Καθόταν πίσω, δεν έχει καμία σχέση. Ο συνοδηγός που καθόταν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο εντολέας μου ανέφερε πως ήταν αυτός που έκανε αυτή την πράξη», σημείωσε ο κ. Λύτρας, ενώ εξήγησε ότι το μαχαίρι είναι τύπου «καράμπιτ»

«Πέταξε το μαχαίρι σε ερημική περιοχή»

Όσο για το μαχαίρι που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του Άλκη, ο δικηγόρος σημείωσε: «Πρόκειται για ένα μαχαίρι καράμπιτ που δεν έχει βρεθεί και ο εντολέας έχει υποδείξει που βρίσκεται. Επίσης ανέφερε ότι μετά αυτοί οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα και ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε, το πέταξε σε μια ερημική περιοχή.

Ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, είπε για τον 21χρονο: «Ανέφερε ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει στην ανακρίτρια που βρίσκεται αυτό το μαχαίρι με το οποίο αφαιρέθηκε η ζωή του παιδιού».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο ο 21χρονος δεν οδηγούσε το όχημα, ενώ «έδειξε» ότι ο δολοφόνος είναι ο συνοδηγός του αυτοκινήτου.

Ο εντολέας μου, μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος ο που έφυγε και τίποτα παραπάνω. Μετά στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι. οφείλουμε να το πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη».

Ακολουθώντας την τακτική των υπολοίπων του «τάγματος θανάτου», ο 20χρονος που παραδόθηκε στην Αλβανία δηλώνει μετανιωμένος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ο 20χρονος ο οποίος αποτέλεσε μέλος της ομάδας που δολοφόνησε τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου τον 19χρονο Αλκη Καμπανό και τραυμάτισε δύο φίλους του, πριν παραδοθεί στις αλβανικές Αρχές, σήμερα, μίλησε στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δεν απάντησε στις ερωτήσεις για την ουσία της υπόθεσης, λέγοντας ότι αυτά όλα θέλει να τα πει στον ανακριτή και κινήθηκε στη λογική των άλλων κατηγορουμένων, που επιρρίπτουν ο ένας στον άλλον την ευθύνη για το άγριο φονικό και δηλώνουν μετανιωμένοι.

Όλοι τους και οι 11 πλέον συλληφθέντες, σκληροί χούλιγκαν, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα είναι σεσημασμένοι για παρόμοιες επιθέσεις (μεταξύ αυτών και ο 20χρονος που παραδόθηκε σήμερα) συμμετείχαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στη δολοφονική επίθεση, επιτέθηκαν με μένος και αγριότητα κατά του Αλκη και τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ.

Όσα αποκαλύπτονται καθημερινά από τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις σοκάρουν περισσότερο, αποδεικνύοντας την κυνικότητα και την αγριότητα με την οποία οι χούλιγκαν κινήθηκαν κατά των 5 παιδιών και δολοφόνησαν τον Άλκη Καμπανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι είπε στη συνέντευξή του ο 20χρονος που συνελήφθη στην Αλβανία


«Φοβήθηκα... Ήταν να φύγει ο πατέρας μου και η γιαγιά μου για Αλβανία και τους είπα να πάω και εγώ. Δεν είχα βρεθεί ξανά σε τέτοια θέση και φοβήθηκα. Δεν με βοήθησε κανείς να διαφύγω, δεν είχα πει τίποτα στον πατέρα μου για το τι συνέβη, του το είπα εδώ. Ο πατέρας μου ήταν να φέρει τη γιαγιά μου στην Αλβανία, καθώς μένει εδώ, και του είπα να πάω μαζί» είπε αρχικά, και προσέθεσε: «Είναι μια μεγάλη περιπέτεια αυτή για τη ζωή μου και φοβάμαι πολύ. Για μένα δεν φοβάμαι κάτι, όλα τα άλλα θα τα πω στον ανακριτή».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο 20χρονος είπε ότι γνωρίζει ότι οι συγκατηγορούμενοι του έχουν συλληφθεί και ότι τα έχει μάθει όλα από τις ειδήσεις.

«Θα παραδοθώ στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσω την υπόθεση» ανέφερε, ενώ σε ερώτηση αν θέλει να πει κάτι στους γονείς του Αλκη, είπε: «Ειλικρινά, μέσα από τα βάθη της ψυχής μου, λυπάμαι για όλα και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ζητώ συγχώρεση από την οικογένεια του παιδιού. Εχω μετανιώσει. Δεν θα πήγαινα στο γήπεδο ξανά, γιατί η οπαδική βία έχει φθάσει στα άκρα». Συμπλήρωσε ακόμη: «Έχω φέρει την οικογένειά μου σε δύσκολη θέση, απλά θέλω να σταθούν δυνατοί».

Πήγε με τον πατέρα του στις αλβανικές αρχές


Ο 20χρονος κατηγορούμενος παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς το μεσημέρι της Πέμπτης (10/5). Δύο μέρες μετά τη θανατηφόρα επίθεση των δραστών στους φιλάθλους του Άρη, ο νεαρός διέφυγε στην Αλβανία.

Πλέον, θέμα χρόνου αποτελεί και η έκδοσή του στις ελληνικές αρχές.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ακόμη τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Αλκη

Μετά από μαραθώνιες απολογίες ανακρίτρια και εισαγγελέας, ομόφωνα, τους “έδειξαν” το δρόμο για τη φυλακή. Πρόκειται για δύο νεαρούς, 21 ετών, κι έναν 23χρονο.

Μέχρι στιγμής προφυλακίστηκαν για το φονικό επεισόδιο έξι κατηγορούμενοι. Αύριο θα περάσουν την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες.

Ο 11ος που ταυτοποιήθηκε για το άγριο έγκλημα παραδόθηκε νωρίτερα στις αρχές της Αλβανίας, όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του ο συνήγορός του.

Στενεύει ο κλοιός για τον 12ο εμπλεκόμενο στην επίθεση της δολοφονίας του Άλκη

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται πλέον οι έντεκα από τους δώδεκα σκληροπυρηνικούς χούλιγκαν που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Οι δέκα εξ αυτών βρίσκονται στα χέρια των ελληνικών αρχών, ενώ ένας στα χέρια των αλβανικών αρχών, με το ζήτημα της έκδοσής του στην Ελλάδα να είναι… αρκετά περίπλοκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια στιγμή, έξι από τους δέκα που βρίσκονται στα χέρια των αρχών στην Ελλάδα έχουν προφυλακιστεί, ενώ ακόμα τέσσερις θα απολογηθούν αύριο, Παρασκευή.

Πλέον, τα βλέμματα όλων στρέφονται στον 12ο εμπλεκόμενο στη δολοφονία. Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

Μέχρι στιγμής, ο εν λόγω άντρας θεωρούνταν «φάντασμα», αφού κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητά του. Το μόνο που γνώριζαν είναι ότι πρόκειται για κάτοικο Ωραιοκάστρου.

Ξέρουν το όνομά του

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, φαίνεται πως στενεύει ο κλοιός για τον 12ο εμπλεκόμενο, αφού οι αρχές γνωρίζουν το μικρό του όνομα, ενώ έχουν και μια περιγραφή για την εμφάνισή του.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι το τρίτο όχημα παραμένει άφαντο ακόμα.

Πλέον, για τις αρχές θεωρείται κομβικό σημείο να αποσαφηνίσουν τον ρόλο του ατόμου αυτού. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, θεωρείται πολύ σημαντική αυριανή η κατάθεση του 25χρονου «Αθηναίου», ο οποίος παραδόθηκε χθες, Τετάρτη, στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της απολογίας του σήμερα ο 21χρονος, έδειξε τον 25χρονο ως τον άνθρωπο που έκοψε το νήμα της ζωής του 19χρονου φοιτητή.

Στη φυλακή συνολικά έξι άτομα

Νωρίτερα, το δρόμο για τις φυλακές πήραν ακόμη τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, μετά από μαραθώνιες απολογίες ανακρίτρια και εισαγγελέας, ομόφωνα, τους «έδειξαν» το δρόμο για τη φυλακή σε δύο νεαρούς, 21 ετών, κι έναν 23χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι, μέχρι στιγμής για την φονική επίθεση έχουν προφυλακιστεί έξι κατηγορούμενοι, ενώ αύριο θα περάσουν την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες.

Ο 11ος που ταυτοποιήθηκε για το άγριο έγκλημα παραδόθηκε νωρίτερα στις αρχές της Αλβανίας, όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του ο συνήγορός του, ωστόσο παραμένει άγνωστο προς το παρών τι θα γίνει με την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Τα αποκαλυπτικά στοιχεία που έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια συνθέτουν και το τι πραγματικά έγινε τη μοιραία νύχτα της φονικής επίθεσης κατά του Άλκη. Νέα στοιχεία από τις έρευνες της στυγερής δολοφονίας αποκαλύπτουν ότι σημαντικότατο ρόλο έχει και ο 12ος δράστης, ενώ οι Αρχές ψάχνουν και ένα 13ο άτομο, σύμφωνα με το ertnews.gr

Το 12ο άτομο που φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ στην αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. προς την Ανακρίτρια γίνεται λόγος για άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, πιθανώς κάτοικο Ωραιοκάστρου, ο οποίος ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου και ο οποίος φέρεται να φορούσε σκούφο.

Ο εντοπισμός του ατόμου αυτού είναι εξαιρετικά σημαντικός, καθώς το όχημά του ήταν το αυτοκίνητο των σκληρών. Σε αυτό επέβαιναν ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το φονικό δρεπάνι και να μαχαίρωσε τον Άλκη, ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το μαχαίρι αλλά και ο νεαρός που φέρεται να χτύπησε με στειλιάρι τον Άλκη.

Δηλαδή ο άντρας, που φέρεται να φορούσε σκούφο, ήταν με τους σκληρούς της συμμορίας και ίσως ο πιο έμπειρος στο να εξαφανίσει τα ίχνη του. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία βρίσκεται ήδη στα ίχνη του, ενώ είναι πιθανό να γνωρίζουν πλέον και τα στοιχεία του.

Ένα άλλο αποκαλυπτικό στοιχείο είναι ότι υπάρχει αναφορά της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με την οποία στο όχημα των σκληρών, αυτό δηλαδή που είχε οδηγό τον 12ο δράση, μπορεί να επέβαινε και πέμπτο άτομο. Εάν ισχύει αυτό τότε έχουμε ακόμα ένα άτομο, το 13ο, που δεν ταυτοποιήθηκε και συμμετείχαν στην επίθεση.

Παραδόθηκε ο 11ος

Μετά το διεθνές ένταλμα σύλληψής του, ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία, παραδόθηκε στις αρχές. Ο 11ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς. Τον συνόδευε ο πατέρας του, ο οποίος αφού τον παρέδωσε στους αστυνομικούς, απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν τον σκότωσα εγώ.” Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς. Από τις 2 Φεβρουαρίου, μία ημέρα μετά τη δολοφονία του  Άλκη, διέφυγε μαζί με τον πατέρα του και τη γιαγιά του στον τόπο καταγωγής του, την Κορυτσά. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της γιαγιάς του. Δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη.

Έφευγε ο πατέρας μου και η γιαγιά μου και τους ζήτησα να πάω μαζί τους. Δεν τους είπα τίποτα. Φοβήθηκα. Μετά τους το είπα” τόνισε, ενώ σε ερώτηση για παραδόθηκε απάντησε ότι ήθελε να εξηγήσει στον ανακριτή τι έγινε.

“Θεωρώ ότι από την ελληνική πλευρά θα γίνουν τα δέοντα ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες έκδοσης του κατηγορουμένου στην Ελλάδα, το ίδιο ελπίζω ότι θα πράξει και η αλβανική πλευρά” σημείωσε ο συνήγορος του 20χρονου κατηγορούμενου, Παρασκευάς Σπυράτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου να αφεθεί για να παραδοθεί στην Ελλάδα. Ο ίδιος θέλει να δικαστεί και να εκτίσει την ενδεχόμενη ποινή του στη χώρα μας.

Προφυλακίστηκαν άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Ακόμη τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους. Ανάμεσά τους και ο 21χρονος Έλληνας, πρώην ποδοσφαιριστής, που φέρεται να κρατούσε το δρεπάνι και ο οποίος κατά το δικηγόρο του υπέδειξε το δολοφόνο του Άλκη.

Είπε ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει στην ανακρίτρια πού βρίσκεται αυτό το μαχαίρι τύπου Karambit” τόνισε ο συνήγορος του 21χρονου.

Ο άλλος 21χρονος τόνισε: “Έφτασα στο σημείο τελευταίος, χωρίς να κρατώ κάποιο αντικείμενο στα χέρια μου. Κατευθύνθηκα προς τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας, όπου εκεί βρισκόταν ένα από τα θύματα που τραυματίστηκαν, το οποίο χτυπούσε με το κράνος του, έναν εκ των συγκατηγορουμένων μου. Το μόνο που έκανα ήταν να τον πιάσω με τα χέρια μου και να τον τραβήξω.”

Στο φιλικό αγώνα μεταξύ του ΑΟΚ Καβάλας και της Δόξας Δράμας στη μνήμη του Άλκη βρέθηκε ο πατέρας του Άρης Καμπανός, ο οποίος για ακόμη μία φορά συγκλόνισε και συγκίνησε με τη στάση του. “Την αποδέχομαι τη συγνώμη τους και θα ήθελα εγώ να τους δώσω συλληπητήρια και να τους δώσω το χέρι που δεν έιχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν τι παιδί ήταν ο Άλκης” είπε.

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη και η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου: “Ξέρω οι καρδιές σας ράγισαν, τα μάτια σας θόλωσαν, τα λόγια σας χάθηκαν κι οι χαρές θα είναι για πάντα λυπημένες κι οι μνήμες θα γίνουν όνειρα. Ακούω τα λόγια σας όταν μιλάτε για το τέρας της βίας κι είναι σαν να ακούω το δικό μου παιδί: “Εγώ στη βία απαντάω με αγάπη.”

“Μπαλάκι” οι ευθύνες μεταξύ των κατηγορουμένων

Σε πείσμα των βίντεο που τους θέλουν να επιτέθηκαν ομαδικά και οργανωμένα στον Άλκη, οι κατηγορούμενοι, ξέροντας ότι αντιμετωπίζουν ακόμα και ισόβια κάθειρξη, ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλον, αναφέροντας ότι απλώς βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης, αλλά δεν σκότωσαν τον 19χρονο.

Το παζλ της υπόθεσης συνθέτουν τα αλληλοκαρφώματα και οι αντικρουόμενες καταθέσεις. Η αναφορά της Αστυνομίας αποκάλυψε ότι ο Άλκης χτυπήθηκε από τουλάχιστον τρία άτομα.

  • Ένας 20χρονος Έλληνας κρατούσε το δρεπάνι
  • Ένας 20χρονος Αλβανός κρατούσε το μαχαίρι
  • Ένας 25χρονος Έλληνας κρατούσε το στειλιάρι

Οι υπόλοιποι δράστες φέρονται να κρατούσαν σιδερένιους σωλήνες και ρόπαλα.

Ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη πρώτος από την Αστυνομία ισχυρίζεται για τους ρόλους των συνεργών του: Σίγουρα τον 20χρονο Έλληνα τον είδα να χρησιμοποιεί το δρεπάνι, δεν είδα όμως σε ποιο παιδί. Είδα τον 25χρονο Έλληνα να βαράει με το ξύλινο κοντάρι και τον 20χρονο Αλβανό τον είδα να βαράει μπουνιές.

Ο 20χρονος Έλληνας που φέρεται να κρατούσε το δρεπάνι αλλά και ο συνομήλικος του Αλβανός που κρατούσε το μαχαίρι φέρονται να παραδέχονται ότι συμμετείχαν στην επίθεση αλλά αρνούνται τα θανατηφόρα χτυπήματα.

Τι είπε ο 20χρονος Έλληνας: Το δρεπάνι το κρατούσα, μέχρι που κάποια στιγμή μου έπεσε. Δεν χτύπησα με αυτό τον Άλκη. Χτύπησα έναν από τους φίλους του. Δεν είμαι εγώ αυτός που τον σκότωσε.

Τι είπε ο 20χρονος Αλβανός: Μαχαίρωσα δύο φορές τον έναν φίλο του 19χρονου με το μαχαίρι που κρατούσα. Κατά την επίθεση το άτομο που μαχαίρωσα με χτύπησε με κράνος. Εγώ δεν είχα καμία εμπλοκή με τη δολοφονία.

«Ο μόνος παράγων που μπορεί να δείξει πραγματικά ποιος τέλεσε το έγκλημα είναι η ιατροδικαστική εξέταση και φυσικά αντικειμενικά κριτήρια, όπως οι κάμερες ή μάρτυρες που δεν ενεπλάκησαν στο συμβάν» τονίζει ο δικηγόρος Ηλίας Σιδέρης.

Ο διάλογος δύο εκ των δραστών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα διάσταση στην υπόθεση δίνει φίλος του Άλκη που ήταν παρών στο περιστατικό, ο οποίος περιγράφει διάλογο που είχαν μεταξύ τους δύο από τους δράστες. Φαίνεται από τη μαρτυρία ότι οι χούλιγκαν είχαν βγει για κυνήγι συγκεκριμένων οπαδών του Άρη. Δεν τους βρήκαν όμως και επιτέθηκαν στην παρέα του Άλκη.

Τι είπε φίλος του Άλκη: Ένα από τα άτομα με ρώτησε ΅τι ομάδα είστε;”. Κανένας από εμάς τους πέντε δεν αποκρίθηκε. Δεύτερο άτομο από την ομάδα των δραστών είπε σε αυτόν που έκανε την ερώτηση: “Δεν τους ξέρω, πάμε να φύγουμε” ή “δεν είναι αυτοί, πάμε να φύγουμε”. Τότε κάποιος από την παρέα των δραστών, πιθανώς αυτός που έκανε την πρώτη ερώτηση, είπε “δεν μας νοιάζει, πάμε” και αμέσως μας επιτέθηκαν.

Με τη στάση τους οι 11 κατηγορούμενοι προσπαθούν πάσει θυσία να πείσουν τις δικαστικές αρχές ότι δεν ευθύνονται για το καίριο χτύπημα που έκοψε το νήμα της ζωής στον Άλκη. Για το λόγο αυτό, επιρρίπτουν ευθύνες στους υπολοίπους, ενώ αρκετοί από αυτούς ομολογούν ότι χτύπησαν τους δύο φίλους του 19χρονου, αλλά αρνούνται κατηγορηματικά ότι επέφεραν χτυπήματα στο θύμα. Που στοχεύουν; Στο να διώξουν από πάνω τους τη βαρύτερη κατηγορία, αυτή της ανθρωποκτονίας, όταν ολοκληρωθεί η ανάκριση και το δικαστικό συμβούλιο θα αποφανθεί ποιοί θα παραπεμφθούν σε δίκη και για ποια αδικήματα. Η ανθρωποκτονία τιμωρείται μόνο με ισόβια, ενώ η εγκληματική οργάνωση και η απόπειρα ανθωποκτονίας με έως και 15 χρόνια κάθειρξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...