Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: Το συγκινητικό μήνυμα που στέλνουν οι μαθητές του Γυμνασίου Σοφικού Κορινθίας

Ένα συγκινητικό βίντεο με μηνύματα κατά της βίας, και ειδικά στον χώρο του αθλητισμού, στέλνουν μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Σοφικού Κορινθίας, σε ένα σύντομο βίντεο που επιμελήθηκαν με τη βοήθεια των καθηγητών τους.

Με τίτλο «Με λένε και μένα Άλκη» οι μαθητές στέλνουν το δικό τους μήνυμα, ζητώντας να σταματήσει η βία και η άδικη αιματοχυσία για να μη θρηνήσουμε νέους Άλκηδες στο μέλλον. «Σταματήστε τη βία, τον φόβο, τον θάνατο», «Θέλουμε ελπίδα, τα όνειρά μας, τη ζωή που αξίζουμε», «Με λένε και μένα Άλκη έχω και εγώ όνειρα», «Μη μας χτυπάτε άλλο. Έχουμε όλοι τον δικό μας Άλκη», «Δεν μας χωρίζει ο αθλητισμός. Δεν μας χωρίζει τίποτα. Δεν θέλουμε να μας χωρίζει» είναι μερικά από λόγια των παιδιών, που συγκινούν και προβληματίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε το βίντεο από του Proto Thema:

https://youtu.be/ETRJ0apWTDg

Η ιδέα και το κείμενο του βίντεο ανήκει στον διευθυντή του σχολείου Αθανάσιο Παναγή, που υλοποίησαν μαθητές και μαθήτριες με τη βοήθεια των καθηγητών τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...