Κοινωνία

Ρόδος: Πρόστιμο 653.000 ευρώ σε δημοτικό υπάλληλο από τους «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς»

Οφειλή από σύμβαση απαγόρευσης χρήσης και μεταβίβασης προσωπικών δεδομένων πρωτοκολλήθηκε στον Δήμο Ρόδου από εκπρόσωπο της «Τοπικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Αυτόχθονων Ιθαγενών Ρόδου/Δωδεκανήσου».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του dimokratiki.gr, η οργάνωση αξιώνει από υπάλληλο των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου την πληρωμή ποσού ύψους 653.000 ευρώ εντός 30 ημερών.

Δίπλα από τη σφραγίδα και την υπογραφή του προστίμου υπάρχει και χειρόγραφη αποτύπωση του λογαριασμού σε συστημική τράπεζα, στην οποία πρέπει να κατατεθεί το ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» είχαν επιδώσει εξώδικο στον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου.

Στόχος τους ήταν να δηλώσουν την ανάκληση της πληρεξουσιότητας και αντιπροσώπευσής τους και να γνωστοποιήσουν σχετική σύμβαση.

Επιπλέον, έχει προηγηθεί χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.950.000 ευρώ σε αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου αλλά και πρόστιμο ύψους... 1.799.615.000.000 ευρώ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Εξωφρενικό: Τα ελληνικά σχέδια για αναβάθμιση των λιμανιών στα νησιά του Αιγαίου εξοργίζουν την Τουρκία- Παραβιάζουν τη Συνθήκη της Λωζάνης

Η ελληνική κυβέρνηση έχει δρομολογήσει κρίσιμες παρεμβάσεις σε πάνω από 30 λιμάνια, από τα Διαπόντια Νησιά έως το...