Κοινωνία

''Πράσινο'' φως για την επένδυση του Ελληνικού

Η επένδυση του Ελληνικού αναμένεται να λάβει το «πράσινο φως» από το υπουργείο Οικονομικών τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η μεταβίβαση των μετοχών αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούλιο, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στο φθινόπωρο θα αδειοδοτηθούν τα δυο πρώτα έργα ενώ μέσα στον Ιούλιο η Lamda θα προχωρήσει σε υπογραφές έως και 500 έργων. Η εταιρία έχει προγραμματίσει την ολοκλήρωση της παραλιακής ζώνης το 2025, πρόσθεσε ο κ. Αθανασίου σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.  

Το έργο του Ελληνικού, πέρα από την δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας, αναμένεται να προσελκύσει ένα με ενάμιση εκατομμύριο τουρίστες.

Το Ελληνικό εκτός όλων των άλλων, φιλοδοξεί να είναι ο πρεσβευτής της χώρας στην κλιματική αλλαγή, λειτουργώντας μέσα στο περιβαλλοντολογικό πλαίσιο που ευθυγραμμίζεται πλήρως με την πράσινη ανάπτυξη, επισήμανε ακόμη ο κ. Αθανασίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Πρόταση των ΗΠΑ για ATACMS-Για τo "κάψιμο" των εισβολέων από Έβρο έως Κύπρο η χρήση drones και βαλλιστικών πυραύλων είναι ο τέλειος συνδυασμός

Ο Ελληνικός Στρατός είχε συνομιλίες με τη Lockheed Martin για διαπραγματεύσεις για την απόκτηση συστημάτων μεγάλης...
έκρηξη και Μεντβέντεφ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ευθεία απειλή Μεντβέντεφ κατά Ουκρανίας: «Θα ρίξουμε την μεγαλύτερη βόμβα μας στο κέντρο του Κιέβου-Η υπομονή μας εξαντλείται»

Ο πρώην Ρώσος πρόεδρος απείλησε την Ουκρανία και την Δύση με την παράταξη του «Πατέρα όλων των Βομβών», της βόμβας 7...